שלום, אני מחפש דרך טובה למצא...

eli400

New member
שלום, אני מחפש דרך טובה למצא...

מפרסמים. יש לי רעיון + אתר אחלה שמתקדם יפה מאוד (בתחום הצרכנות). http://www.service-report.co.il יש לי אלפי מבקרים באתר מדי יום ואני מחפש עכשיו דרך טובה ומהירה למצא מפרסמים לאתר. יש למשהו איזשהוא רעיון מאיפה להתחיל? תודה. אלי

avibliz

New member
תשכח מהם. הם פלצנים

לי יש אתר מדהים מיועד לאנשים משכילים וכשפניתי אליהם נמסר לי א. שהם רוצים רק מישהו שיש לו לפחות מאה אלף חשיפות לחודש וב. הם משלמים על זה 200 שקל. למי שמבין כמה עולה הפקת אתר, אחסונו ועוד - ובלי לקבל אפילו אגורה אחת על ייצור התוכן - כל יום שעתיים של תרגומים וריאיונות - מבין שמדובר פה בבדיחה עצובה ובגזל. ובנוסף לכל,הם גם לא רוצים להטריח את עצמם לחפש מודעות ולא מבטיחים שום דבר. חייבים למצוא דרך לעקוף את המערכת כך שגם אתרים קטנים ויחודיים יוכלו להתקיים. הבעיה היא שגם המפרסמים פלצנים - לאחרונה דיברתי עם מארגן כנסים שיש לו תקציב של 300 אלף דולר לפרסום הכנס. הוא לא מוכן להשקיע 300 דולר בפרסום במשך חודש שלם באתר שמתאים בדיוק לתחום הכנס. מה הוא הציע לי? חילופי באנרים. העובדה שאני מספק חומרים לYNET ועומד לעשות יחסי ציבור לאתר שיזניקו אותו, לא מעניינת אף אחד. הם רוצים פרסום בחינם ואני צריך על חשבון הילדים שלי לשלם אלפי שקלים לאחסון. אבי בליזובסקי

למעלה