שלום אני מחפש שיר של דילן

da1boy

New member
שלום אני מחפש שיר של דילן

שהמילים שלו הם על הערכה מאוד גדולה למישהו מסויים (לא לבחורה), ובשיר מתוארת ההערכה הזאת... האם קיים לדילן כזה שיר?

בתקופה הנוצרית

יש שירים שמביעים את ההערכה הגדולה לאלוהים, את חלקם ניתן לפרש גם להערכה לבחורה/אדם אחר. למשל I bwlieve in you. עוד בתקופה הזאת הוא כתב את Lenne Bruce שיר הערכה לקומיקאי הידוע. אתה יכול לנסות גם את: blind willi mctell, את song to woody מאלבום הראשון, שנכתב עבור וודי גאתרי (למעשה זו הדוגמא הטובה ביותר)

Chocoholic

New member
וגם

'John Wesley Harding' יכול להיכלל כשיר הערכה אך זו דוגמה פחות טובה. 'Joey' הוא בהחלט שיר הערכה; גם 'Jokerman', למרות שכאן לא ברור מי הדמות המוערכת וזה פתוח לדיון.

עלהמצפה

New member
Catfish

קטפיש ערב עצל באצטדיון קטפיש על תלולית הזורק. "סטרייק שלישי", השופט קורא כדאי שאשב שוב על כיסאי הריק. קטפיש, איש השווה מיליון ירוקים את הביצועים של קטפיש לא יוכל לשחזר אף אחד מן הזורקים. מיסטר פינלי בחווה נהג אותו לקרוע אבל האיש הזקן משכורות לא חילק אז הוא ארז את הכפפה ואת הזרוע ויום אחד פשוט הסתלק. קטפיש, איש השווה מיליון ירוקים את הביצועים של קטפיש לא יוכל לשחזר אף אחד מן הזורקים. במקום משכנם של היאנקיס עצר וחנה לבוש חליפה מפוספסת בטעם אנין מעשן סיגר שהוכן לפי הזמנה נועל מגפי עור תנין. קטפיש, איש השווה מיליון ירוקים את הביצועים של קטפיש לא יוכל לשחזר אף אחד מן הזורקים. בקרולינה נולד וגדל אהב לצוד שלווים. שטח של מאה אקרים מחזיק כלבי ציד למכירה בכלובים. קטפיש, איש השווה מיליון ירוקים את הביצועים של קטפיש לא יוכל לשחזר אף אחד מן הזורקים. רג'י ג'קסון על עמדת החובט חוץ מן הכדור הקשתי בשום דבר לא ירגיש. יכה מאוחר מדי או מוקדם מדי, אם אתה מתלבט תמיד יאלץ לבלוע את מה שקטפיש לו יגיש. גם בילי מרטין רועד בפינה כאשר הפיש למגרש עלה עשרים ניצחונות בכל עונה יעשה דרכו אל היכל התהילה. קטפיש, איש השווה מיליון ירוקים את הביצועים של קטפיש לא יוכל לשחזר אף אחד מן הזורקים. ( שיר שכתב דילן יחד עם ז'ק לוי באמצע שנות השבעים. ג'ים "קטפיש" האנטר היה אחד מגדולי הזורקים בבייסבול בשנות הששים והשבעים. מיסטר פינלי היה המנג'ר של קבוצת "אוקלנד אתלטיקס" ממנה הצליח קטפיש להשתחרר לאחר שיצא למאבק על משכורתו. החוזה על 3.75 מיליון דולר שחתם עם ה "ניו-יורק יאנקיס" היה הגדול ביותר בתולדות הבייסבול עד אז. קטפיש נפטר בשנת 1999 ממחלה בגיל 53.)

da1boy

New member
תודה רבה על כל התגובות ../images/Emo13.gif

לצערי הרב לא מצאתי אף שיר שיתאים לי מבחינה לירית (יותר נכון חיפשתי משפט מתוך שיר שיביע הערכה ענקית) אבל תודה בכל אופן

למעלה