שלום אני מישתמש חדש בפורום שלכם אני בן 20 מהצפון משרת בצבא לפעמים. וזהו.... בנתיים אין לי מה לירשום
P Pelentan New member 5/6/04 #1 שלום אני מישתמש חדש בפורום שלכם אני בן 20 מהצפון משרת בצבא לפעמים. וזהו.... בנתיים אין לי מה לירשום
A Angel lips New member 5/6/04 #2 ברוך הבא למשתמש החדש!../images/Emo24.gif עכשיו יש לנו דאבל קיריל בפורום!!!!!!
P Pelentan New member 5/6/04 #6 זה אומר שהיתי עריק וישבתי בכלא צבאי מזה אפשר להבין שאני משרת בצבא לפעמים
E eMiFrEaK New member 5/6/04 #9 חחח מה אתה לחוץ?? קוראים לך קיריל, לא?.. אני אנה .. ברוך הבא לפורום =)
V vk3 New member 5/6/04 #13 ברוך הבא tyoska... |לחיצת יד| יווו... פתאום התגלה לפני עולם שלם של קירילים... מה שלומך אני שמח על הצטרפותך אלינו אתה מוזמן לקרוא את נהלי הפורום שלנו...
ברוך הבא tyoska... |לחיצת יד| יווו... פתאום התגלה לפני עולם שלם של קירילים... מה שלומך אני שמח על הצטרפותך אלינו אתה מוזמן לקרוא את נהלי הפורום שלנו...
א אלוף הנגב New member 5/6/04 #14 ברוכים הבאים לפורום! למה ערקת מהצבא?! ואם הבנתי נכון אז באה השאלה הבאה: למה אתה ממשיך לערוק מהצבא?