שלום אני מכורה לאהבה וכבר לא בהכחשה

shirleyshirley

New member
שלום אני מכורה לאהבה וכבר לא בהכחשה

שלום לכולם ,ושלום נורית זו הפעם הראשונה שאני כותבה כאן. לאחר קריאת ספר החובה "נשים שאוהבות יותר מידי ומחכות שהוא ייטיב את דרכיו" (מאת רובין שורווד) נפל לי סוף סוף האסימון שאני מכורה לאשליית האהבה . במקום למלא את צרכיי על ידי עצמי חיפשתי מקור חיצוני שיעשה זאת במקומי ,נכון ניחשתם ,גבר. על ידי כך הסרתי אחריות מעצמי . הסרתי אחריות מעצמי לעשות לעצמי טוב ,להתמקד בעצמי וכן,כמה כואב , גם להתמודד עם רגשות של עצבות שהכחשתי . חוסר הרצון להתמודד עם עולם הרגשות הפנימי שלי דחף אותי לחיפוש אובייקט חיצוני שבו אוכל להתמקד להאשים לשנוא להיות אובססיבית תלותית (נסו להיזכר שאני כנה אך משתדלת לעשות זאת ללא אשמה)העיקר לא להתמודד עם עצמי הדרך להחלמה היא עבודה קשה ובעיקר דורשת מאיתנו להיישיר מבט לעצמנו ,להשתדל לא ליפול באשמה עצמית ,ולהתחיל להתמקד בעצמנו במקום בגבר. מה שקשה לי ביותר הם הרגעים שבהם אני מתגעגעת למתיקות מסוימת חיבוק ,רוגע (אצלכן זה יכול להיות געגוע למשהו דומה או שונה) שעד היום האמנתי שיכול להיות ממומש וממולא רק על ידי מקור חיצוני ,זרועות אחרות. ואז ברגעים קשים אלה של ריקנות,בור שחור זה הרגע המסוכן שבו ,עד היום, שלחתי את היד לטלפון להתקשר לגבר שכל כך לא בריא לי . היום אני יודעת שאני אמורה לקחת אחריות לחיי לעצמי לאושרי וכן גם לעצבותי ולמלא את הבור השחור הזה בעצמי! זה לא אומר שאני כבר שם. זה לא קל ,זה קשה אלה הרגעים שבהן אנחנו מתקשרות לאותו "אהוב"תורן אלה הרגעים שבהם אלכוהוליסט לוקח את המשקה ,אלה הרגעים שמסומם מזריק לעצמו ואלה הרגעים שבהם אוכל כפייתי יאכל כמויות אדירות של סוכרים ופחממות . התמכרות לאהבה היא התמכרות . כאן ,תודה לאל, אנחנו נכנסות לתמונה. כנשים בשביל נשים . באו נתמוך אחת בשניה בלי לעוץ עצות בלי ביקורת פשוט נהיה שם אחת בשביל השניה. נורית את מנהלת האתר, האם יש קבוצה של נשים שמכורות לאהבה שנפגשת באופן פיזי וקבוע ? כלומר נפגשות לא רק באינטרנט אלא כקבוצת תמיכה שמתכנסת פעם בשבוע ? נורית,בנות,תחשבו על זה . ברגעים הקשים האלה שבהם מכורים נופלים להתמכרות כי לא נראה שיש אור בקצה המנהרה ואף אחד לא מבין וכל העצות של כולם נורא מרגיזות אותנו , יהיה לנו אחת את השניה . נשים בשביל נשים. תמיכה. בברכת החלמה שירלי

היי שירלי

טוב שהגעת אלינו. התפעלתי מאוד מהאומץ שבו את מתבוננת למקום האכזרי והריק ומודה שאין בכוחך לשרוד את ה"חור השחור" הזה. ואכן, צודקת את שהמפגש עם נשים במצב דומה יש בו משהו שנותן המון כוח. האמת היא שעשית דרך ארוכה מאוד לבדך, וזה צריך לסייע לך לחוש שבכוחך להרחיב את יכולת ההתמודדות שלך. דלתי פתוחה לרעיון של מפגש מציאותי כזה. אלא שנחוץ , לשיטתי, גרעין מחויב ונחוש של נשים . אין כוח דומה לכוחה של קבוצה שהתלכדה סביב מצוקה משותפת, לדעתי.

shirleyshirley

New member
לנורית הקמת קבוצת תמיכה מציאותית

זה נהדר . אני שמחה מאוד ,מקווה ומאמינה שנוכל להיפגש כקבוצת נשים תומכת. אני מחויבת ונחושה להמשיך להישיר מבט ולפקוח עיניים ולא להרדם למלכודת ההכחשה. אך אני מודעת לכך שאני עלולה ליפול למלכודת הבור השחור(רגעים שבהם מושא ההתמכרות נראה כפתרון היחיד למצוקה הרגשית) משום שהנטיה לחפש סיבה לקיום מחוץ לעצמי היא שורש ההתמכרות הזו. עלינו למלא את הבור השחור את רגעי הריקנות בעצמינו מעצמנו ולעצמנו וזה אפשרי! נכון שזה קשה מאוד מאוד אך אני בטוחה כי קבוצת תמיכה של נשים למען נשים תקל באופן משמעותי על הקושי. ועצם זה שניצור קשרים תומכים אחת עם השניה יכול לתת לנו כוח למצוא את העוצמה הפנימית להתמקד כל אחת בעצמה עם כל הטוב והרע שנמצא בעולם הריגשי הפנימי ובלי אשמה -במקום להסיט את עייננו ומיקודינו מעצמנו ולחפש מושא אובססיה חיצוני. אני מעוניינת להצטרף לקבוצה אשלח את פרטיי לאי-מייל שלך נורית. ונשים יקרות אני מקווה שתמצאו את האומץ להצטרף לקבוצה ולעבוד קשה אך לחוות סיפוק מדהים של עשייה והחלמה. שירלי

diklazaf

New member
קבוצת תמיכה

אני מאוד חושבת שצריך לפתוח קבוצת תמיכה לבחורות כמונו שפגעו מאהבה. אני גם יישמח להכיר אנשים כמוני . שהלב שלהם התרסק והם חובים רק על הגבר שלא רוצה אותם יותר. זה יכול להיות דבר מעולה לפתוח קבוצת תמיכה. אני מאוד ישמח להכיר ולדבר לא רק באינטרנט אם נשים כמוני. זה רק יכול לעזור. לדבר זה הכי טוב.

E D G Y

New member
שירלי, ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

אם את מאיזור ת"א, אני מנסה לארגן קבוצת תמיכה לנשים בת"א. כל מי שמתעניינת, שתפנה אלי או לנורית במסרים פרטיים בבקשה.

shirleyshirley

New member
שלום EDGY

אדגי יקרה זהו רעיון נפלא . אני מאוד שמחה שיש הענות וגם אם נהיה קבוצה קטנה בנונית או גדולה העבודה לקראת ההחלמה תעשה וזה מה שחשוב. אני בפנים.

למעלה