שלום.... אני ממש ישמח להמלצה

hen182

New member
שלום.... אני ממש ישמח להמלצה

על סרט אימה טוב כזה... לטו' באב.... כי החברה שלי פריקית של הסרטים האלה ואני רוצה לארגן ערב נחמד עם סרט אימה ממש ממש ממש טוב... אז, מה הסרט אימה הכי טוב שראיתם בזמן האחרון? :) תודה...

liavsayegh

New member
אמ...

אפקט הפרפר- סרט מדהים!! אבל לא אימה... מתח מסור- אני אישית לא ראיתי, אבל כולם ימליצו עליו, אז אני כבר יגיד מראש. וסרטי סטיבן קינג: הניצוץ מגרש השדים קארי וכל השאר....

scoti5

New member
אהמ

לצערו של סטיבן קינג, מגרש השדים לא מבוסס על נובלה שלו, אלא על נובלה של בחור בשם וויליאם פיטר בלאטי. ומסור הוא סרט מעולה.

sapirush1

New member
../images/Emo45.gif מסור

סרט חובה!! קארי הוא לא מפחיד ממש ואני ממליצה על רעש לבן

liavsayegh

New member
רעש לבן לא היה מפחיד בכלללללל

אני מרוצה מעצמי שהצלחתי להבין את הסרט למרות שראיתי אותו בלי כתוביות, בבית קולנוע. בכל מקרה, סרט לא מפחיד בכלל.

sapirush1

New member
אתה צוחק?

הסרט הזה כמעט גרם לי להתקף לב! למרות שזה שוב בגלל איך שאני ראיתי אותו זה היה בחושך וממש ממש מאוחר בלילה גם אני ראיתי בלי כתוביות אבל המחשב שלי עם האורות של הסרט אז זה מגיע למעקה שליד וכל הזמן הרגשתי כאילו משהו זז שם והיו שם מלא קטעים מבהילים ועוד עם אוזניות זה ממש מבהיל אני נורא אהבתי אותו ראיתי אותו שוב לא ממזמן עם כתוביות

liavsayegh

New member
קודם כל אני בת

דבר שני, חוץ מאולי שני קטעים מקפיצים לא היה בו כלום. אני ראיתי אותו בבית קולנוע, בלי כתוביות (זה היה בארצות הברית) וגם בבית ובשני הפעמיים זה לא היה מפחיד. טוב נו, אבל מה אני מתווכחת? אני עדיין מחפשת את הסרט שיפחיד אותי..חחח

למעלה