שלום. אני ממש נהנה לקרוא כאן בפורום. כל הכבוד

eden1073

New member
שלום. אני ממש נהנה לקרוא כאן בפורום. כל הכבוד

לחברי הפורום ומנהלת על התמיכה הדדית. ממש פורום חיובי.

lily kane

New member
תמיד מחמיא לשמוע את זה

מיליון תודה
אני חייבת להודות לגולשים וחברי הפורום בכלל
זה באמת הפך להיות פורם כל כך חיובי אני מרגישה בו בית
אני כל כך אוהבת לבוא לכאן ואני כל כך שמחה
שיש תגובה ודיבור של א/נשים

Ellianne

New member
גם אני באתי להחמיא =)

אני בכלל באה מפורום טרנסג׳נדרס וחברים ורק היום נכנסתי פעם ראשונה לפורום הזה, אחרי זמן רב שראיתי אותו בצד תחת הכותרת ״פורומים נוספים״.
אני חייבת להודות שיש כאן אווירה ממכרת, הכל דינמי, זורם, פתוח! (אצלנו זה לא ככה, לצערי)

וגם יש לי כמה שאלות על הדרך:

* השאלות יהיו בלשון זכר אבל מכוונות לכל המינים/מגדרים

איך אתם מגדירים מגדר? מזה גבר ואישה מבחינתכם? מראה חיצוני מסוים? התנהגות?

אם נגיד היינו חיים בעולם שבו היה אפשרי לשנות את הגוף מזכרי לנקבי וההפך במין קסם (בלי השינוי מין המפרך ההורמונים והניתוחים) אז כשאתם מרגישים יותר גברים הייתם משנים לגוף זכרי וכשאתם מרגישים יותר נשיים הייתם משנים לגוף נקבי?

או שמספיק לכם רק להתנהג כמו אישה/גבר?

האם יש קשר לנטייה המינים שלכם? כאילו, כשאתם מרגישים גברים בא לכם לקיים יחסים אינטימיים עם נשים וכשאתם מרגישים נשים אז בא לכם לקיים יחסים אינטימיים עם גברים, או לאו דווקא?

אתם בטח מקבלים שאלות כאלה כל יום וזה נראה לכם כבר כסוג של בדיחה. אבל זה באמת מסקרן אותי.

ולפני שמישהו אומר לי ״פשוט תחפשי בפורום, ענינו כבר על זה״, אין לי מחשב כרגע ואני מהאייפון. הייתי מחפשת בכיף, אבל זה סיוט עם האייפון הזה.

אז אני יותר מאשמח אם תפנו אותי לתשובות או תענו בעצמכם :)

lily kane

New member
היי

תודה רבה על הביקרות החיובית אני מקווה שתרגישי בנוח עם הזמן גם בפורם טרנסגנדר וחברים אבל את לגמרי מוזמנת להשאר כמה שבא לך

האמת שכם זה שאלות ששואלים לא מעט ואני תמיד צריך לחשוב על רובן לעמוק אבל אני אענה על שתיים

ראשית אני הייתי מעדיף את האפשרות להתחלף בין הנקבי לגברי אבל לא לפי מתי אני יותר feminin or muscalin אלא מתי אני באמת ובתמים מרגיש שזה מה שאני רוצה כרגע כי...יש גם בצד הגברי לגמרי רגעים פמים וגם בצד הנשי רגעי מאצו וחוזק.

שנית לנטייה המינית לא תמיד יש קשר לנטייה המגדרית, כלומר כמו שיש טרנסים שהם רק סטרייטים או הומוסקסואלים, יש גם רק ג'נדר קווירים שנמשכים למגדר אחד .

יחד עם זאת במקרה שלי אני אכן ביסקסואל, אם כי יש פעמים שזה מתערבב אין לי את ההפרדה החדה בין מתי אני גבר ומתי אישה אני הרבה פעמים ביום גם באמצע

ליזי133

New member
אני גם אענה קצת...

אני אישית הרבה פעמים חשבתי על זה שלשנות מנקבי לזכרי ולהפך ברגע, כשרוצים, היה יכול להיות מאוד נחמד ונוח.... אלה שלא צריכים לא היו משתמשים בזה ואלה שכן, כן.
אין לי ממש תשובה על הדברים האחרים......

eden1073

New member
היום של חופש מגדרי הוא לא רחוק כל כך!

הרי כבר היום קיימים ניתוחים למראה יוניסקס. מכאן גם יבוא החופש לבחור באיך להראות בין רגע על ידי איפור ובגדים.

טומבוית

New member
אנסה לענות

או שמספיק לכם רק להתנהג כמו אישה/גבר?

רק להתנהג... אבל צריך גם להרגיש בנוח איך שאתה באותו זמן... אני לא יכולה להתנהג נשי אם אני נראת גברית או ההפך...
הלבוש והמראה עושים את הבנאדם.

ובכלל.. אני מכירה טרנס שהוא עשה שינוי רק עם הורמונים גבריים (בינתיים) ומרגיש גבר עד הסוף והוא שלם עם הכל אז גם זה מקרין החוצה. וואלה גבר

האם יש קשר לנטייה המינים שלכם? כאילו, כשאתם מרגישים גברים בא לכם לקיים יחסים אינטימיים עם נשים וכשאתם מרגישים נשים אז בא לכם לקיים יחסים אינטימיים עם גברים, או לאו דווקא?

חושבת לפעמים על בולבולים.. לא יודעת אם אני מתגעגעת... אבל הייתה לי החלטה להיות רק עם נשים.. וזה בהחלט עזר לבלבול שלי

למעלה