שלום.אני ממש רוצה עזרה..

noa135

New member
שלום.אני ממש רוצה עזרה..

אני בחורה ששוקלת מעל כמה שאני אמורה לשקול. התחלתי דיאטה. אני אוכלת כל יום בערך 1200 קלוריות שזה נורמלי לדעתי.אני לא נשארת רעבה .זה בסדר. אני משתדלת לאכול מהכל- הרבה מוצרי גבינה,אוכלים ביצה לעיתים ,המוןהמון סלט, וגם בשר. הכל בסדר לדעתי . אני עושה כושר בערך 4 פעמים בשבוע(אימונים של משקולות,כדי לשמור על מסת השריר) וגם אירובי של שעה שעה וחצי ככה. הורדתי במשך שלושה חודשים 10 קילו לערך. האם זה תיקני? אני קוראת כאן כל מיני דברים של אנשים ואני מתחילה לתהות-האם זה נראה לכם נורמלי? אני מפחדת מאוד שזו דיאטה שבה אעלה שוב כי אני קרוראת כאן דברים שאנשים כותבים וזה מפחיד מה דעתכם?

noobest

New member
כן אפשר להגיד שזה די מהיר, אבל בסדר

אני הייתי בערך במצב שלך.. פשוט עשיתי את זה בצורה יותר חריפה הורדתי ב3 חודשים קצת יותר מ10 קילו, עכשיו אחרי חצי שנה הורדתי 20.. פשוט תדאגי להמשיך לעשות פעילות גופנית בצורה מסודרת, לאכול כמה שיותר בריא, ולא לאכול הרבה, פשוט שליטה עצמית. כל הכבוד תמשיכי ככה.

סטודנט20

New member
תשימי לב

1200 קלוריות זה די קיצוני... בדרך כלל מומלץ להתחיל מיותר ולרדת לגבול התחתון בסופו של דבר שהוא 1200. מה שאת לא עושה אל תרדי מתחת ל-1200 כי אז את כבר מסתכנת בנזק מוחי, וזה לא צחוק. במקרה ואת רואה שהירידה במשקל נפסקת (פלאטו), פשוט תוסיפי פעילות אירובית, ובשום פנים ואופן אל תפחיתי יותר בקלוריות! נ.ב 10 קילו ב-3 חודשים זה בסדר גמור.

תיקני?

קשה לדעת מה זה תיקני. איני יודעת גם מה היה משקלך ומה היו הרגלי האכילה שלך טרם הדיאטה ואיני יודעת אם את אכן צורכת 1200 קלוריות ליום...ולכן יקירתי קשה לי מאד התשובה.

למעלה