שלום.. אני מסירה שפם בלייזר ויש לי שאלה

BeautifulScar

New member
שלום.. אני מסירה שפם בלייזר ויש לי שאלה

אני נמצאת במכון קר לייזר ומטופלת שם כבר 6 טיפולים במכשיר "קנדלה"
המכשיר יש לו יתרון כי לא צריך לגלח את השפם והוא שורף את השיער (ומוציא אותי לגמרי אדומה!!) אני לא זוכרת כמה נשירה היה לי בחודשים האחרונים כי בדרך לוקח לזה ממש לאט לצמוח ועד שזה גדל אני כבר בעוד טיפול.

בטיפול האחרון עשיתי בסופרנו ולא ממש אהבתי את העובדה שמגלחים ואז גדל ממש קוצי אבל היתה נשירה וראיתי שורשים לבנים שכאלה וזה גם גדל לאט. והיה לי פחות חם בטיפול.. כאילו ממש ממש פחות חם.

השאלה איזה מכשיר כדאי להמשיך איתו? בקנדלה או בסופרנו?
במה יש תוצאה יותר טובה?

(יש לציין שתמיד יש לי סימן ככה כזה בשפם.. וזה נורא מציק לי לכן הלכתי על הטיפולים בלייזר)

הסרת שיער בשפם בלייזר

היי
אני אישית פחות מתחברת וממליצה על טיפולי לייזר באיזור השפם,ללא קשר למכשיר סופרנו או קנדלה או לייט שיר,מהסיבה שבדרך כלל שיער של אישה באיזור השפם הוא פלומתי ודק על פי רוב ואם מגלחים שיער פלומתי הוא הופך לקשה וקוצני וקשה להיפטר מהתחושת קוצניות הזו ואם השיער בכל זאת עבה בשפם אז יכולה להיות פיגמנטציה הווה אומר צללית כהה כי באיזור השפם יש המון תאי צבע הניקראים מלנין והם עלולים להיהרס במגע עם חום לכן מומלץ אפילציה חדשנית אצל מטפלת מקצועית ,לענין המכשיר את צריכה להרגיש מה עושה לך טוב אם בכל זאת את מחליטה לטפל בלייזר,

BeautifulScar

New member
ניסיתי אפילציה. זה כואב נורא. ועוד יותר גרוע -

משאיר סימנים של מחט בצורה מזעזעת וההחלמה של זה ארוכה שלא ניתן לצאת מהבית.
&nbsp
עכשיו חוץ מהעדפה האישית שלך לאפילציה - שאלתי מה יותר כדאי קנדלה או סופרנו לתוצאה טובה יותר?
למרות שאני מרגישה חום כשאני יוצאת מהקנדלה בו אין צורך לגלח ואני יוצאת אדומה לעומת הסופרנו שאני בכלל לא אדומה כלל אבל כרוח בגילוח?
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

טיפול אפילציה

היי
ראשית האפילציה התקדמה מאד העולם התחיל לעבוד עם מיכשור חדשני ללא כאב או סימן בזמן הכי קצר שאפשר לדמיין,לראשונה המכשיר בישראל עובד בהצלחה רבה ,אין סימנים ואין צורך בריפוי כי זה משהו אחר כולם הולכים מפה לעבודה ואפילו לדייטים,אני חושבת שאם את יוצאת אדומה מהקנדלה סימן שהמכשיר עשה את העבודה כי חייבת להיות איזו שהיא תגובה ובמיוחד אם אין צורך לגלח,כמה שפחות לגלח זו המלצתי,

למעלה