שלום, אני מעוניין ללמוד3d animation

V e N o M 2 0

New member
שלום, אני מעוניין ללמוד3d animation

עכשיו התעניינתי בכמה מכללות...ו"חשיפה" היא אחת מהבולטות ששקלתי...אני מעוניין לקחת את המסלול של השנתיים..אם מישהו מכיר את המסלול ויכול לתת לי המלצות (לטוב ולרע) למסלול זה או לכל מסלולו / מכללה אחרת... אודה לכם אם תעזרו לי בכדי שאני לא סתם אבזבז שנתיים ואחרי זה אקלוט שזה לא עזר לי בכלום.. תמיר:)

3Dead

New member
אני לקחתי שם את הקורס

מקס למתקדמים - חד שנתי. יצאתי מרוצה.

3Dead

New member
אהההה .... בלב ....

אצלי זה תחביב ולקחתי את הקורס בכדאי לשנות אווירה מהעבודה. (או במילים אחרות בשביל בריאות הנפש )

V e N o M 2 0

New member
הבנתי...ואתה חושב שאתה שולט

בתוכנה והכל? מבחינה אלמנטרית פלוס?

3Dead

New member
אני הגעתי לקורס עם רקע טוב.

ונראה שאני שולט בתוכנה בצורה בינונית ++ אין ספק שיש עוד המון מה ללמוד ואני מבטיח לך שבקורס לא תקבל יותר מבסיס מוצק. אין מצב שתצא משם שאתה שולט פיקס בהכל ! אם אתה מחפש בסיס זה עשוי להתאים לך אבל אין מנוס מללמוד ולהתנסות לבד.

V e N o M 2 0

New member
אחלה אחי...תודה רבה:)

ברור שאני מעוניין ללמוד את הבסיס מן הסתם:) אבל יש עוד אלמנטים כמו אפטר אפקט, פלאש, פריהנד, פרמייר ופוטושופ שאני כבר מכיר... זה כאילו כולל בקורס..זה מסלול של שנתיים...אז אני נרתע מזה שזה אולי יבלבל אותי להתרכז בכל כך הרבה תוכנות...למרות שהריכוז הכי גדול זה באנימציה

emage24

New member
חשוב לציין

שלא מדובר ב'סתם' מכללה, אלא אחת מחטיבות הבת של האוניברסיטה הפתוחה. לא בטוח לגבי המסלול המדובר כאן, אבל על חלק מהקורסים אפשר לקבל גם נקודות אקדמיות (לתארים באוניברסיטה הפתוחה, כמובן).

3Dead

New member
למסלול דו שנתי אפשר לקבל

נקודות על מדעי הרוח - לומדים בן היתר תולדות האומנות ......

קוקוססס

New member
אני לא ממליץ ללכת על המסלול

של השנתיים, אלא על המסלול החד שנתי - אנימציה ועולמות וירטואלים (לימודי הערב). המסלול הדו שנתי הוא סתם בזבוז זמן. את אותם הדברים תלמד במסלול של השנה. בתור אחד שלמד במסלול החד שנתי ראיתי איך כל אלה שהיו במסלול של השנתיים היו מיואשים, והדבר גרם לזילזול וחוסר חשק להשקיע ורצון לפרוש מהלימודים. ועוד משהו - הרמה של סרטי הגמר במסלול החד שנתי היתה הרבה יותר גבוהה מאשר המסלול של השנתיים. בקיצור - אני ממליץ בחום על המסלול החד שנתי - תוכל ללמוד בו את כל הבסיס שאתה צריך (אנימציה 3D וקלאסית, אפטר, פרימייר , תסריטאות ועוד), ולא לבזבז שנתיים על אותם לימודים רק בשביל נקודות מהאוניבסיטה (שזה היתרון היחידי במסלול הזה). אבל אל תשכח שזה רק הבסיס, וחוץ מזה תצטרך להשקיע עוד הרבה בשביל להתמקצע. בהצלחה!

V e N o M 2 0

New member
אוקיי...תודה על הטיפ..אבל..

מס'תאמרת יהיה לי עוד להתמקצע...? חוץ מזה שאני אעבוד בבית מה יש לי עוד לעשות? ועוד שאלה...הם מסדרים עבודה אחרי הקורס? ואגב...אני דיי מעוניין באופציה לתואר...אבל מה שאני חושש (שאמרת) שבעצם חוזרים על דברים ומאבדים את הפוקוס על המקס...זה בגלל שלומדים יותר מדי תוכנות?

LiorInDaMix

New member
אבל...

הקורסים הם לימודים לבד מהבית כמו האוניברסיטה הפתוחה???

Kakashi

New member
ובכן

אני סטודנט בחשיפה, במסלול של שנתיים אנימציה.. והבן אדם פשוט צודק. המון אנשים אצלנו התייאשו, מזלזלים ורואים את התוצאות. הכניסו לנו הרבה קורסים זבל שלא קשורים לאנימציה.. במקום לתת לנו עוד מפגשים של קורסים שאנחנו -כן- צריכים.. פשוט בזבוז זמן. חוץ מזה, יש אצלנו הרבה אנשים שלא יודעים לצייר.. קורס רישום היה יכול לעזור אם לא היו תוקעים אותו בשנה ב'! החלטה ממש טיפשית. אין לי מושג איך זה במסלול של שנה אבל אצלנו יש לא מעט אכזבה.

V e N o M 2 0

New member
המממ..אז המסקנה היא..?

שיותר משתלם לקחת את המסלול של השנה..? השאלה מה היא התועלת הסופית מהקורס...חוץ מידע כמובן...מה עושים הלאה..?

3Dead

New member
תיק עבודות ומקווים לטוב.

אתה לא יכול לצפות ליותר מזה בארץ ... מצטער - אבל אין לנו פיקסאר מקומי שחוטף כשרונות .

למעלה