שלום, אני מעוניין לצאת לחופשת סקי

שלום, אני מעוניין לצאת לחופשת סקי

באירופה בזמן הקרוב, אני מחפש משהו עד 1000$, אשמח לקבל ממכם המלצות לגבי אתרים וחבילות!

amircarel

New member
יש כמה אתרים...

לא יודע עד כמה זה יתאים לחופשת סקי ממשית אבל אתה יכול בהחלט לשים פעמיך לאוסטריה: יש בה מספר אתרים אשר ממשיכים לפעול בקיץ והמרחקים בינהם קצרים. בנוסף ניתן בהחלט לסוע לואל טורן בשלושת העמקים מצב השלג טוב (באופן יחסי) ומרחב הגלישה גדול (שוב יחסית)

alonaski

New member
הסתייגות קטנה בקשר לואל טורן...

חבר שחזר משם בשבוע אחד האחרונים לעונה (לפני חודש בערך) מסר שהאתר השנה נסגר בתום עונת החורף ולא יפתח לסקי-קיץ (-כמו שהיה בשנים הקודמות) וגם מסר שהשלג שם כבר לא היה מדהים... לכן - רצוי לברר לפני כן באנטר של ואל טורן (ואל טוראנס) אם ומתי הוא פתוח. כמובן שמומלץ לסוע לאתרי סקי הנשענים על קרחונים ונפתחים לעונת סקי בקיץ. באיטליה למשל יש את אתר וקרחון: מרמולדה. באוסטריה יש את נויישטיף, סולדן, הינטרטאקס וקפרון. בשוויץ - צרמאט. וכד'. אבל רצוי לפני כן להכנס לאנטר של האתרים ולבדוק בדיוק. לא לסוע סתם! לגבי שאלתך עבור חבילות סקי... - אני לא מכירה אף סוכנות נסיעות שמציעה חבילות סקי אחרי תום העונה (עונת החורף). אם אתה מתעקש על "חבילה" דווקא - אני יכולה להפנות אותך לקישורים של חברות מחו"ל (כמו מאנגליה) שמציעות חבילות דרך אתרי האינטרנט שלהם - אם זה מעניין אותך - תודיע לי

למעלה