שלום אני מעוניין לקבל עזרה

roeebb

New member
שלום אני מעוניין לקבל עזרה

טוב הכותרת לא הספיקה לי אבל אני ורצה לקנות חבילת קלפים חדשה כי שלי ממש בלויה ומקולפת ואני גם מעוניין להיכנס לעניין של קסמי קלפים ,רק קסמי קלפים. טוב, קראתי קצת פה בפורום וראיתי שיש המון סוגי חבילות שאני לא ממש מבין מה מיוחד בהם אז האם מישהו יכול להסביר לי וגם להגיד על איזו חבילה הוא ממליץ . וגם האם יש איזו ספר הוא סרט dvd ו משהו בסגנון שאני יוכל להתחיל איתו אבל ממש התחלה ממש מאפס. ומשהו אחרון האם יש חנויות שהייתם ממליצים לי ללכת לקנות מהם ?(לא באינטרנט). ממש תודה על העזרה -רועי

roeebb

New member
שחכתי עוד משהו חח

וגם מישהו יכול להסביר לי מה זה קסמי קלוזאפ? רועי

נתחיל מהסוף

קלוז-אפ זה באנגלית-תקריב. מדובר על קסמים קטנים שדורשים הסתכלות קרובה-חלק מהם הם בקלפים אך יש גם עם מטבעות, כוסות, כדורים ועוד... בד"כ קסמי קלוז-אפ נהוג לבצע לכמות קטנה של אנשים שמתאספים סביבך בחצי עיגול. החבילות הטובות ביותר הן : בייסיקל, טאלי-הו, בי. הם עמידות, חלקות, נוחות והכי נמכרות בעולם. תתחיל מבייסיקל ותבין את ההבדל. אם אתה רוצה חנויות שהן לא באינטרנט אז רק דיקו-מרכז הקסמים באלנבי-ת"א... אני הייתי ממליץ לך על www.shafan.co.il -ניתן לאסוף גם פריטים משם וחבילות הקלפים זולות-3 ב 50.

roeebb

New member
עוד משהו שכחת לענות לי חח

מה עם איזה ספר או משהו ללמוד ממנו כאילו מאיפה אני להתחיל ? ואני לא רוצה חנויות באינטרנט כי אני לא בטוח שההורים שלי יסכימו שהשתמש בכרטיס אשראי באינטרנט

MasterCool

New member
אם אתה ממש רוצה להתחיל אז

כמו זה שאמר לפני, חנות הקסמים של דיקו, בטח יש שם גם כמה ספרים בנושא ;)

roeebb

New member
אבל אף אחד ממכם לא אמר לי מה...

אף אחד מכם לא אמר לי גם לקנות. בסוף אני יכול לקנות מהאתר שפן וקנראה אני גם אקנה משם אז מה אתם ממליצים? אני חושב שאני יקנה את החבילה בייסיקל,אני מבין שיש לה כמה סוגים אז מה מהם וגם איזה דיוידי או ספר למתחילים?

Hatotah1

New member
אי אפשר להתשמש בחבילה רגילה?

מה זה בייסקל וכל השאר שאמרת?

אם תכנסו תבינו מה זה בייסיקל...

תגובה מתוך הפורמים של שפן: "קלפי ביסיקל הם שם של מותג של החברה המרכזית ליצור קלפים בארה"ב ,הקלפים הם קלפים רגילים לכול דבר, איכות החבילה היא גבוהה במיוחד(ביחס לחבילות שמוכרים בארץ בשווקים השונים) מבחינת הגימור והנוחות והיא תשמש אותך זמן רב ,בהחלט החבילה המומלצת למתחילים ולמקצוענים כאחד. מה גם שרוב הקלפים המגומקים(קלפים מיוחדים שתלמד עליהם בהמשך הדרך) מודפסים עליהם. רצוי שיהיה לך ידע טוב באנגלית (כיוון שהספרים והסרטים הם באנגלית). ולשאלת מליון הדולר איפה להתחיל : הדעות מאוד חלוקות ,רבים יגידו לך להתחיל עם Born to Perform Card Magic של OZ שפרטים עליו תוכל למצוא באתר PENGUIN-MAGIC או על Crash Course 2 שניהם מלמדים מהלכים בסיסים ועוד כמה רוטינות (קסמים)בקלפים שניהם חזקים מאוד ,כמובן שיש אחרים על אותו סגנון אבל דווקא הייתי ממליץ לך ללכת על אינצקלופדיות לקסמי קלפים ויש הרבה, לדוגמא יש את מיקל אמאר ,גרי גריפין ,דאריל ועוד כמה אחרים לפי דעתי האינצקלופדיה של דאריל היא הכי מקיפה והכי גדולה אבל היא מלמדת בעיקר מהלכים ופחות קסמים ,אבל נותנת לך כלים מעולים להתחלה. חשוב שתדע שעולם הקסמים הוא תחום תובעני וקשה וידרוש ממך זמן רב של אימונים,אבל מתגמל בהתאם . אם תפנה לצוות האתר אני בטוח שהם ימליצו לך על הקניה המשתלמת ביותר עבורך (תלוי כמובן בתקציב שלך) כמובן שיש המון ספרים בנושא אבל פה נדרך ידע יותר טוב באנגלית וסבלנות הרבה יותר גדולה."

למעלה