שלום אני מעוניין לקנות IPod G4

• פותח הנושא ZivH
  • פורסם בתאריך

ZivH

New member
שלום אני מעוניין לקנות IPod G4

אבא שלי עכשיו בארה"ב וחשבתי לבקש ממנו ששיקנה לי אייפוד. רציתי לדעת קודם כל איזה אייפוד כדאי לי? הדור ה-3 או ה-4... נגיד ואני קונה את ה-4 אז מה אני מקבל איתו? וכדאי לי לקנות איתו עוד עזרים? או שהוא מגיע עם מספיק? תודה רבה לעוזרים!

תשובות

האיפוד דור 3 הוא בסדר גמור אבל אם אתה יכול אז תקנה דור 4 הוא משופר בזמן סוללה עד 12 שעות ועם ממשק שליטה קל יותר לשימוש ועוד האיפוד ה20 גיגה מגיע עם כבל למק ופיסי מטען ה40 מגיע גם עם דוק עגינה וקליפס לחגורה

ZivH

New member
תודה על התשובות... ועוד משו

אני רוצה לקנות את האייפוד של ה-20 ג'יגה... איזה תוספות כדאי לי לקנות בנוסף? לא מקבלים את זה עם נרתיק או משו? כדאי לקנות סקין כזה? או שנרתיק זה מספיק? מה זה דוק? אה ורציתי לדעת אם מתקלקלת לי הבטריה אחרי שנה וחצי נגיד אז אני יכול לקנות חדשה אצל "ידע"? מצטער שיש לי כל כך הרבה שאלות... תודה מראש!

תשובות ====>

כדאי מאוד לקנות את הדוק - העריסה שבעזרתה מחברים למחשב או לטעינה במקום שהאיפוד יתחבר רק עם הכבל זה שומר על חייו של החיבור של האיפוד הסוללה לא תמות לך עוד שנה וחצי היא תחזיק אפילו יותר משנתיים ושלוש וכשיגיע היום אפשר לקנות סוללה חדשה ב"ידע" לגבי נרתיק זה לפי העדפות שלך איסקין הוא יותר ליופי ולמניעת סריטות מאשר הגנה ממשית

ZivH

New member
תודה רבה!

יש איפהשהו מדריך לItunes? הורדתי את התוכנה ואין לי מושג איך משתמשים בה... ניסיתי להשתמש במדריך של "ידע" אבל זה לא ממש עוזר... תודה רבה!

Antigo

New member
בקשר ל"דוק"....

זה באמת משנה? אני חשבתי שזה יותר למטרות נוחות, לא קראתי בשום מקום שזה כדי לשמור על "חייו של החיבור" (כמו שכתבתה)

s h a l e v 3

New member
תקנה נרתיק

תקנה נרתיק לאייפוד! אני לא רניתי ואני מצטער על זה כל כך... המכשיר הזה נשרט מהר...

ZivH

New member
מישהו עם אייפוד דור 4 יכול להעלות

כמה תמונות כדי שאני אראה איך הוא נראה? ומה עם הגלגל החדש הזה? הוא יותר טוב מהזה שבדור השלישי? תודה רבה!

למעלה