שלום, אני מעוניינת להתנדב..

שלום, אני מעוניינת להתנדב..

אבל רגע...מהתחלה... אני בת 21 מראשון ואני מעוניינת להתנדב באיזור המרכז , ראיתי שיש את האגודה למען העיוור,אם אתם מכירים עוד מקומות -אשמח ביותר..!! אז.... אם יש לכם הצעות - וטלפונים - אני יותר מאשמח!
תודה רבה ושבת שלום!!

amitk80

New member
אז ככה

יש עוד מקומות להתנדב חוץ מהאגודה למען העיוור. את יכולה להתנדב במרכז לכלבי נחיה (אריק יתן לך יותר פרטים על זה). האמת שאני לא מכיר כל כך מקומות באיזור המרכז אלא יותר בצפון (האגודה למען העיוור בחיפה שמחפשים מתנדבים). את רוצה לעבוד בכלליות עם אוכלוסיה של עיוורים וכבדי ראיה או להתנדב בכלליות?

אז זהו..

בעיקרון אני רוצה להתנדב בכלליות -(אז אם יש לך רעיונות לאיזור המרכז....) פשוט ממש אשמח אם זה יהיה עם אוכלוסיה של עיוירים - כי בחיים לא יצא לי להתנסות בזה, ואני מאוד אשמח אם זה יקרה! "אריק יתן לי יותר פרטים.."--סליחה על הבורות..-מי זה אריק...?:) בכל מקרה, תודה רבה על התגובה המהירה...

אריק זה אני...

אם את רוצה להתנדב במרכז לכלבי נחיה לעיוורים, כל מה שאת צריכה לעשות זה להתקשר לשם. הטלפון: 08-9408213, ולבקש את ציפי, היא כבר תעביר אותך לאחראי על המתנדבים. בהצלחה!

סליחה על כל השאלת ..

אם תוכל לומר לי בבקשה איפה המרכז נמצא...?אני גרה בראשון-בלי רכב... תודה - לילה טוב

למעלה