שלום אני מעוניינת לקבל אינפורמציה

ravitbel

New member
שלום אני מעוניינת לקבל אינפורמציה

לגבי עבודה בקנדה מהו השכר הממוצע במשק ? אני סיימתי תואר BA בסוציולוגיה ואנתרפולוגיה, אין לי מקצוע מוגדר התעסקתי עד היום בניהול ושיווק קייטרינג, באדמינסטרציה, בתמיכה טכנית (של סביבת האינטרנט), ועכשיו ביבוא ויצוא (ברמת שילוח- עדין ללא ניסיון). יש לי תעודת מגשר השאלה היא באיזה תחום אני אוכל להיות מועסקת ? איזה מבין התחומים יכול להיחשב כמקצוע נדרש ? .(האם כדאי לעשות שנת השלמה בתחום מקצועי מסויים כדי שתהיה הגדרת "מקצוע?") האם אוכל לעשות הגירה שלא קשורה לתחום עבודה? כמה זמן לוקח התהליך ? תודה רבה רוית

שלום רוית וברוכה הבאה לפורום.

מהתיאור שלך, ניראה שלא החלטת על כיוון אסטרטגי ברור לגבי ניהול הקריירה שלך. את עובדת בחברה לשילוח בינלאומי אבל לא עשית קורס, אם העבודה מעניינת אותך, אני הייתי עושה קורס של שנה אחת בתחום ומקבל דיפלומה. ה BA במדעי החברה הוא כמו BA כללי ואינו מהווה מקצוע כמו שכתבת, אבל זה תקין, הרבה אנשים עושים BA כללי ואחר כך נשאבים לעולם העבודה בתחום מסויים ומתמחים בו. מה שחשוב זה להתמיד ולצמוח באותו תחום. לקנדה סחר בינלאומי מפותח ולא תתקשי למצוא עבודה אם תהייה לך אנגלית טובה. אין לנו כרגע יכולת לדעת איזה מקצועות יופיעו ברשימת המקצועות המועדפים, אבל כל מי שייכנס לפורום בתחילת השבוע השני של ספטמבר (בהנחה שעד אז הכללים החדשים להגירה יפורסמו) ימצא מאמר מפורט ופרשנות בעניין. מי שיהיה לו מקצוע מוגדר כדרוש יוכל לסיים תהליך הגירה תוך פחות משנה, היעד שהם הציבו הוא חצי שנה, מי שמקצועו גבולי ימתין בתור שאורכו לא ברור כרגע והאחרים יקבלו דחייה מיידית וכספם יוחזר. ההכנסה הממוצעת למשק בית בטורונטו (ובהרבה משקי בית שני בני הזוג עובדים) עומדת על כ 80K $ לשנה. אין תיעוד רשמי של רמת הביקוש והשכר במקצוע. בהצלחה

ravitbel

New member
וואי, תודה רבה על התגובה

אני אמורה להיפגש עם עו"ד לקראת השבוע הקרוב.. מה קורה בספטמבר ? האם יש תאריכים ספציפים בהם ניתן להגיש את הויזה ? תודה רוית

למעלה