שלום אני מצטרף חדש

ברוך הבא ויופי שהצטרפת../images/Emo140.gif

ספר לנו קצת עליכם ועל ההריון וכל מה שמעניין או בא לך.

לשחר של טללים

אנחנו נשאוים 5 וחצי שנים היא עכשיון בהריון בחודש הרביעי וזה הדבר הכי נפלא שיש בעולם כי זה אחרי שתי הפלות אנחנו מירושלים

תודה יש לי שאלה

אישיתי צריכה לעשות סריקת מערכות מוקדמת מה בודקים בדיוק

yaelhul

New member
בודקים את כל מה שאפשר לבדוק

בשלב הזה. לרופאים יש מן רשימה ארוכה ארוכה שהם עוברים עליה לפי הסדר ובודקים כל איבר מבחינת גודלו, התאמתו לגיל ההריון, מיקומו ביחס לאברים אחרים, מנח (איך הוא מונח - למשל רגליים מקבילות)... בודקים גם את הלב, שתי אונות המוח, אברי מין במידה וניתן לראות, סרעפת, כבד, קיבה, גפיים ואצבעות, עמוד שדרה ועוד ועוד. בהצלחה יעל

ליעל תקראי מה שכתוב

את לא יודעת איזה התרגשות אני ואישיתי נמצאים אנחנו מחכים שיבוא כבר מוצאי שבת כי אז יש לנו את הסריקה

yaelhul

New member
אני דווקא יודעת בדיוק באיזו התרגשות

אתם נמצאים. גם אנחנו היינו ככה, ואנחנו עדיין ככה לפני כל בדיקה, אולטרסאונד וסקירה מורחבת. מגיע לנו להתרגש. עברנו הרבה כדי להגיע עד הלום. בהנאה ובהצלחה במוצאי שבת. יעל

ליעל תודה

אישתי במיוחד מתרגשת כי היא מתה לדעת מה יש לנו בן אובת אבל איך אומרים מה שבא ברוך הבא עיקר שהיה ילד בריא

לטיל 2

אנחנו מירושלים אני ואישיתי נשאוים 5 וחצי שנים עברנו טיפולי פוריות כדי שאישיאתי תיכנס להריון הינו בהתחלה בבית חולים הדסה עין כרם ומאוד התאכזבנו כי היחס שם לא עדי כך נורמאלי הם מתייחס ים לא נחמד אישתי עברה שתי הפלות אחד זה בשבוע 8 ופה היא עברה גרידה לא עלינו ופעם השניה זה היה טבעי ועכשיון ברוך השם היא בהריון והיא בחודש רביעי

למעלה