שלום,אני מצטרפת,ואני בבאסה גדולה

שרה פרה

New member
שלום,אני מצטרפת,ואני בבאסה גדולה

אתחיל מהסוף, אני שוקלת 97 ק"ג. אני רואה את המספרים האלה ובא לי למות. גם זה אחרי שאני כבר שבועיים בערך שומרת. זה בדיוק 20 ק"ג יותר ממה שהייתי לפני שהתחלתי את ההריון. גם אז לא הייתי טוויגי,אבל אני גם גבוהה ובהחלט היה לי נעים וטוב עם המשקל הנכסף ההוא. ילדתי לפני כמעט 3 חודשים, שום דבר מלפני ההריון עוד לא עולה עלי, אני הולכת עם בגדי הריון ובא לי להקיא מעצמי, מצד שני ממש לא בא לי לקנות לעצמי שום דבר חדש למימדים האלה, גם בגלל הכסף אבל גם בגלל שאני מרגישה שלא מגיע לי שום פרס. האמת שאני לא מבינה בכלל איך יכל להיות שאני עולה על המשקל ורואה את המספרים המזוויעים האלה (בסוף ההריון שקלתי 105 ק"ג) הסביבות של המאה האלה פשוט עושים לי בום בלב, זו זוועה אמיתית בעיני, במיוחד למישהי שכל החיים עם יד על הדופק והזוועה הכי גדולה שהגעתי אליה אי פעם היתה וזה נראה לי אז שיא השיאים 88. זה לא הריון ראשון שלי, זה שלישי, חציתי הפעם את כל גבולות ההגיון, הייתי גם סכרתית פעם ראשונה, ואני לא יכולה להכיל את עצמי או לקבל לרגע את המספרים האיומים האלה שמופיעים לי על הצג של המשקל. מצטערת אם הכבדתי עליכם, זקוקה לתמיכה ועידוד, כי אני באמת בשפל המדרגה, מה שבטח יקרב אותי לטרוף איזה 2000 קלוריות בקרוב כי אני פשוט לגמרי מיואשת. ספורט כרגע הוא מחוץ לתחום עבורי בגלל בעיות פיזיות אורטופדיות.

or 333

New member
ברוכה הבאה

אני מאד מאד מבינה אותך וקשה לי להגיד לך שלא לדאוג זה בכלל לא נעים להיות במשקל כזה צריך המון כח רצון כדי להוריד את כל הקלוגרמים העודפים גם אצלי בסוף ההריון הגעתי למשקל של מאה קילו או יותר היום אני שוקלת 83 בערך וממשיכה במאבק הכל כך קשה להוריד כל גרם וגרם זה קשה פיזית ונפשית ואין הרבה ברירות או להישאר או לשנות וכמובן שעדיף לשנות מה שיותר מהר מתי שתרגישי מוכנה באמת תתחילי בדיאטה ואם צריך תפני לדיאטנית שתתאים לך תפריט בהצלחה

micpri

New member
../images/Emo24.gif

מבינה ומזדהה איתך מאוד. לא כל כך יודעת איך לעודד אותך, כי גם אני באותו מצב מגעיל ובתוך מעגל האכילה הבלתי פוסקת. אני כן קניתי לי כמה מכנסיים זולים לתקופה הזו, כדי להראות נורמאלי בכל זאת. אני מקווה שגם אצלי וגם אצלך הדברים יסתדרו בקרוב, ונמצא את הכוחות להתמודד עם דיאטה טובה ושפויה. העיקר לא לאבד את האופטימיות. אם לא היום - אז מחר נצליח!

חן123

New member
ברוכה הבאה

העצה שלי: פני לדיאטנית טובה. במשקלים האלה את בוודאי זכאית לדיאטנית במימון קופת חולים, זה מה שאני הייתי עושה. תשמעי, זה בהחלט אפשרי להוריד אבל זמן זה לוקח, קחי את זה בחשבון. את מניקה?

אתי אתי

New member
../images/Emo24.gif

ועוד
. כל דרך מתחילה מצעד אחד קטן קדימה, והרבה פעמים צריך להגיע לבור תחתיות כדי לעשות שינוי. מקוה שבשבילך זאת מקפצה לשינוי, ולא רק פיזי.מכירה את או.איי.?

../images/Emo24.gif אנחנו באותה סירה

היי חמודה, אם זה מעודד אותך אז תדעי שגם אני נישארתי עם עודף משקל עצום (20 קילו) וגם לפני ההריון הייתי די מלאה אני לגמרי מבינה את התיסכול של ביגדי ההריון- גם אני עדיין לובשת אותם כי אני לא מרגישה שמגיע לי פרס וכי אני לא רוצה להודות בפני עצמי שהגעתי למימדים כאלה - חוץ מזה שאני מתבאסת לבקש מהמוכרת מכנס במידה שלי אני לא יודעת מה קורה איתך- אבל אין סקס במחוזותינו ובעלי לא ממש מתלונן (כניראה שהוא מעדיף להתנזר ) וזה מאוד מתסכל ופוגע ... אבל הכי חשוב לא להתייאש- קבעתי פגישה עם דיאטנית ואני ממליצה גם לך לעשות את זה , ולגבי הספורט- תבררי- אולי יש דברים שאת כן יכולה לעשות??? בכל מיקרה אני כאן לעודד ולהזכיר שאת לא לבד
שמיגי ביגי (ובאמת ביגי)

למעלה