שלום אני מצטרפת חדשה

jana3

New member
שלום אני מצטרפת חדשה

שמחתי מאוד כשראיתי שקיים פורום כזה. אז ככה אני 3 וקצת חודשים אחרי לידה עם 5, 6 קילו עודף, אני מניקה חלקית, חזרתי לעבודה לפני שבוע וחצי. משקלי כעת 61.5 גובהי 1.63, לפני ההריון שקלתי 56 ולפני כן שקלתי 54 ושם אני שואפת להגיע, בתור התחלה יספיק לי להגיע ל - 56 אבל גם את זה אני לא רואה, משום מה קשה לי להתחיל בדיאטה, מכיוון שאני מתוסכלת לגבי ההנקה שלא יספיק לה וכו' ובאמת אני כבר רואה שהחלב מדלדל מיום ליום למרות שכשאני חוזרת הבייתה ב - 14:30 אני מניקה אותה לאורך משך היום וגם בלילה. שאלתי היא מה לעשות, כדי לרדת במשקל, האם להמשיך להניק למרות שנראה שהחלב מדלדל, ורציתי להוסיף שבשבוע הראשון בעבודה הייתי שואבת בקבוק או שתיים ועכשיו גם את זה אני לא מצליחה ככה שבשעות שאני עובדת היא מקבלת סימילאק. מודה מראש.

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

המספרים שלך מעוררים קינאה...
, כל אחת והדרך שלה...לגבי ההנקה יש תקופה של הסתגלות. אם זה חשוב לך, תחזיקי מעמד. אם את צריכה ייעוץ אני מכירה מישהי מצויינת. לגבי הרזיה, הרבה כאן התחילו ממש לרדת חודשיים שלושה אחרי שסיימו להניק. זה לוקח זמן וצריך הרבה סבלנות, אבל גם לעלות את המשקל הזה לקח זמן... בכל אופן שמחים שהצטרפת אלינו, ספרי מה קורה.

jana3

New member
אני לא חושבת שהמספרים שלי

מעוררים קינאה! אני חושבת שאני מלאה, ואני לא אוהבת לראות את עצמי ככה, מצד שני אני לא רוצה לסיים עם ההנקה, בחיים שלי לא קרה לי דבר כזה, בלידות הקודמות לא היה אכפת לי שאני מלאה ובאמת הייתי יורדת אחרי חצי שנה את הכל, אבל כאן זה שונה, אני כאילו חושבת שאני אשאר כך לנצח וזה מפחיד אותי. והכי קטע זה שאני לא מסוגלת לעשות דיאטה, אתמול אכלתי במהלך היום ובערב אכלתיבטייק עסיסי שחבל"ז, אמנן נהניתי מהסטייק אבל אח"כ הצטערתי שאכלתי אותו והיום חוץ מ - 3 כוסות נס לא הכנסתי כלום לפה. בקיצור הצילו!

אתי אתי

New member
רק סבלנות...

והרבה אהבה עצמית. זה לוקח זמן לחזור לעצמנו. היום שמעתי ששנה וחצי אחרי לידה עדיין ההורמונים לא חוזרים למסלולם, אז סבלנות. לאכול נכון צריך כל החיים, לא רק כדי לרדת במשקל... ואהבה עצמית, כי אחרת איך תהיה לנו השמחה לטפל בפיצי בבעל בעצמנו...

חן123

New member
ברוכה הבאה

דיאטה מתונה לא תפגע בהנקה (מנסיון!) אבל העיקר לא לעשות שום דבר קיצוני אל תהיי מתוסכלת, הכל יכול לרדת בהצלחה חן

jana3

New member
חן בבקשה עזרי לי

תני לי תפריט דוגמא ששווה 1800 קלוריות ביום, אודה לך מאוד מאוד.

למעלה