שלום... אני מקווה שזה מתאים לפה..

shabluli

New member
שלום... אני מקווה שזה מתאים לפה..

יש לי חבר בערך 11 חודשים... וכל הזמן הוא מתלונן שחנוק לו... הוא בצבא והוא חוזר פעם עד פעמיים בחודש הביתה... ועד שהוא מגיע הביתה אני רוצה לבלות איתו כמה שיותר... אני מבינה שיש לו חברים... אבל גם כשהוא איתי הוא לא נותן לי את כל תשומת הלב... חוצמזה שיש לו ידידה שהוא ממש מתעקש ללכת להפגש איתה לבד לעיתים תכופות... אנחנו שונאות אחת את השניה הרבה לפני שהסיפור שלי ושל חבר שלי התחיל... ובאותה תקופה הוא אפילו לא דיבר איתה... פתאום הם חזרו לקשר וזה ממש מפריע לי... כשאני אומרת לו את זה הוא אומר שכיף לו לדבר איתה וזה לא ישתנה... מה אני יכולה לעשות?!?!?!

שלום לך וברוכה הבאה

כשאת שואלת מה עלייך לעשות, כדאי שנבין לאיזה מטרה. אם המטרה היא ללמוד טריקים איך להחזיק בחייל שלך - זה לא הפורום המתאים. אילו היו לי טריקים כאלה הייתי עשירה. אם המטרה שלך היא להשתחרר מקשר שבעליל לא מספק עבורך וממקם אותך בעמדת הרעבה מתמדת ובעמדת "התובענית" וה"קנאית". אז ורק אז הגעת למקום הנכון. אז בואי תמקמי אותנו כאן במטרה שלך ולפי זה נוכל להתחיל לדבר....

shabluli

New member
לא לפה ולא לשם...

המטרה שלי היא ללמוד איך להשתחרר מהרגשת הקנאה ורכושניות... אם זה בכלל אפשרי... אני לא רוצה להשתחרר מהקשר כי טוב לי איתו... והקנאות זה משהו שמפריע גם לי... איך אני מוציאה את זה לעצמי מהראש?!?!?!

מציאות בהזמנה

יקירתי... יש לי חדשות רעות וחדשות טובות. החדשות הטובות הן שאפשר להשתחרר מכל רגש אובסיסיב ומציק. החדשות הרעות הן שצריך לשנות בשביל זה את המציאות, כי הרגש משתנה רק בתגובה לשינוי המציאות. אין לי פטנט אחר לצערי. אילו היה לי הייתי מליונרית.

למעלה