שלום,אני מתחילה אבל נראה לי שאפרוש

מיכל שמ

New member
שלום,אני מתחילה אבל נראה לי שאפרוש

עשיתי בחיי שתי סדנאות ושבוע שעבר עשיתי פעם ראשונה עוגה לבד.למזלי הרע הדרישה של הילדה הייתה ברני .הסתבכתי איתו טוטאלית .פעמיים פיסלתי ופעמיים יצא לי דינוזאור אימתני . הסגול לא יצא מספיק כהה כי לאחר היבוש הצבע התבהר מאד, העוגה נשרפה לי , האותיות היו יאוש וגם נוסף לכל הצרות הנחתי אותן קודם על העוגה ואז כבר לא היה מקום לברני ולכן כל דבר פונה לכיוון הנגדי.הבלונים היו כבדים מדי ולכן קשה היה לייצב אותם על המקלות . בקיצור הכל פעל נגדי. אשמח לקבל ביקורת בונה מעבר למה שכבר ציינתי . את הכתמים הלבנים ניקיתי אבל לא ברור לי איך יצאו שוב בצילומים (הצילומים נעשו למחרת ע"י הורי הילדה שעבורה הכנתי). יש לציין שהילדה הייתה מאד מאד מרוצה.

t a l talim

New member
מיכל, להתייאש??? מה פתאום?!

זו רק תחילת הדרך, עוד יהיו לך עוגות "מייאשות" בהמשך, ועוגות שתהיי גאה בהן עד השמיים. העוגה יפה ומתוקה, ואת הטעויות שציינת בעיקר את רואה. תמיד יש לאן לשאוף ולשפר, אבל את בדרך הנכונה. מה גם שזו עוגה ששימחה מאוד את הילדה לה נוצרה, אז זה כבר שווה...

mulani

New member
לא להתיאש!

הרי את לא מכירה שהדרך החזקה ביותר ללמוד זה לבצע טעויות - כך בד"כ לא חוזרים עליהם! אני מצטערת שהיה לך קשה - מאד לא פשוט לפסל דמות עומדת ועם הרבה צבע. יש דרכים להקל. בלונים אפשר לעשות עם חותכנים - יותר שטוחים אם רוצים. או לייבש אותם היטב לפני שמעמידים אולם. נראה לי שברני (הגרסה השלישית?) ששמת על העוגה יצא בסדר גמור. צבע מאד נכון. תתעודדי - כך מתחילים, לא כל דבר בא בקלות בפעם הראשונה.

net the jet

New member
מה פתאום לפרוש ? קודם כל העוגה מאד

יפה. ולאט לאט מעוגה לעוגה משתפרים. גם לי אחרי 50+ עוגות יוצאות עוגות שבא לי לזרוק, אז מה... לא להתיאש ( אלא אם כן את לא נהנית.. שזה קשה לי להאמין כי זה נורא נרא כיף ! ) אז בבקשה-התעודדי !

באבלו

New member
לפרוש?? ממש לא!!

העוגה מתוקה נורא. זה אחרי שתי סדנאות? את בהחלט בדרך הנכונה! בחרת בחירה ממש לא פשוטה לעוגה ראשונה - הרבה יותר קשה לפסל דמות מוכרת שחייבת להיות דומה למקור מאשר דמות מופשטת ואני חייבת לציין שהתמודדת עם האתגר בהצלחה. זה דומה לברני מאוד! גם לי מפריע שאין מרכז לעוגה, שהאותיות פונות לצד אחד, ברני לצד אחר וכו' - בהחלט חשוב לתכנן את העמדת העוגה ואז לכל דבר יש את המקום שלו והעוגה משתדרגת אוטומטית. והכי חשוב - כמו שאמרו לפני - אנחנו מאוד ביקורתיות כלפי עצמנו ורואות את כל ה"פאשלות" הקטנות, העוגה מתוקה נורא, הצבעים שמחים והכי חשוב הילדה שמחה אז - כל הכבוד!!

analib

New member
ערב טוב!! העוגה יפה מאוד!

אני לא שמתי לב על הדפקטים של העוגה! רק ראיתי שהיא מאוד יפה! תראי את הברני שאני עשיתי, ושהוא לא דומה לברני האמיתי!! אז מה?? הילדים שלנו מאוד אהבו וזה מה שחשוב! רק היתי מניחה אותה על מגש יותר יפה, זה נותן אפקט אחר!! תמשיכי!! זה גם נותן לי כוח!! לילה טוב! אילנה.

חצרונית

New member
גם אני הייתי על סף יאוש

אין מה לעשות, אמרו לי פה שכל ההתחלות קשות. קחי את זה כתחביב. עשי מדי פעם עוגות, סתם בשביל ההתנסות (בגן של הילדים תמיד ישמחו לעוגה) ותהני מכל רגע

haiavered

New member
ואני כמעט כל עוגה התפקששה לי

עד עכשיו .אבל איפוה ההנאה .של הסביבה שזה מה שהי חשוב . אני מקווה שעם כל עוגה אשתפר .ואם אני אז גם את.

brownie65

New member
מיכל, העוגה חמודה מאוד!

למה להתייאש? בעוגה הבאה תראי שיהיה לך יותר קל, תלמדי מהטעויות של העוגה הקודמת ותהיי יותר מיומנת. ברני חמוד מאוד וסה"כ העוגה מתוקה. הייתי בוחרת צבע יותר עליז לציפוי שלה. מחכה לראות תמונות של העוגות הבאות שלך!

למעלה