שלום! אני מתכננת ללמוד עיצוב מוצר

oOsheOo

New member
שלום! אני מתכננת ללמוד עיצוב מוצר

יש לי כמה שאלות למי שכבר עבר את התהליך... אם אתחיל ללמוד במכינה החודש (המכינה נמשכת 6 חודשים) אני אספיק להרשם לשנת הלימודים הבאה בשנקר/חולון/בצלאל? חשבתי ללמוד ב6B, יש למישהו נסיון עם המכינה הזאת? יש בכלל ביקוש בשוק למעצבי מוצר, או שרק כמה ברי מזל מוכשרים במיוחד מצליחים לעסוק במקצוע? אני מפחדת שגם אם אצליח להתקבל לאחד מהמוסדות הנחשבים בסוף אחרי כל העבודה הקשה אני אמצא את עצמי מובטלת...

עיצוב מוצר-מה עושים עם זה...

ראשית, אני מבינהאת חששותיך לגבי התחום, יחד עם זאת, גם אם היית לומדת משפטים או מנהל עסקים(שהוא אגב התחום המבוקש ביותר כיום בארץ) אף חד לא היה מבטיח לך עבודה... גם רופאים לומדים 7 שנים וחלקם נשארים כל חייהם רופאים קטנים במרפאה שולית...לעומתם יש אתאלה שפותחים קליניקות פרטיות,מתעצמים ומתעשרים...אז מה מבדיל בניהם?הרי הם למדו את אותו הדבר?! מה שמבדיל בנינו זה האופי של כל אחד, יש בכל תחום מספיק עבודה לכל מי שחפץ.על אחת כמה וכמה בעיתוב המוצר שזה תחום רחב שמקיף אינספור אפשרויות למימוש עצמי. המכינות שרצות כעת, מטרתן לעזור להתקבל לשנת הלימודים של אוקטובר 2007, אני לא יודעת לגבי 6B אבל אני יכולה להגיד לך שהמכינה של פפריקה, מכינה לכך ובהצלחה מרובה. בהצלחה בדרכך, יפעת שגב מנהלת הפורום

eranglr

New member
תגידי

זה לא נקרא פרסום עצמי ? את לא במקרה מרוויחה מהעניין שאת מפנה למכינה של פפריקה ?

למעלה