שלום, אני מתעניינת מזה זמן על אמנות

shahar50

New member
שלום, אני מתעניינת מזה זמן על אמנות

הרייקי, אני בת 16 ויודעת באופן כללי את העקרונות, רציתי להתעניין האם יש הפרדה בסדנאות בין מבוגרים ונוער??? האם יש אפשרות בחירה??? (לגבי קיום הסדנא לבד או ביחד...) כמו כן, רציתי לדעת על סדנאות רייקי1, בחנוכה, באיזור המרכז (עדיפות לאיזור רחובות, אבל גם שאר המקומות נהדרים), ואני מתעניינת מעט בעלות המשוערת של הסדנה..?? מה תחום הכסף המדובר....? שיהיה לכולם ימים ולילות מלאים באור, אהבה, טוהר ושלווה!!!!!!!!!!!!!

tovabrendel

New member
שלום שחר וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע על התעניינותך ברייקי. לשאלותייך: אין הכרח להפרדה בין מבוגרים ונוער.. מנסיוני האישי.1..בתי למדה רייקי 1 בהיותה בת 21 בקבוצה עם אנשים המבוגרים ממנה. 2. בסדנא שהשתתפתי בארה"ב השתתפה גם ילדה בת 9. לפני שמחליטים רצוי לשוחח עם כמה מורים ועדיף להפגש אישית. אני מאמינה שהרגשתך תנחה אותך לבחירה מתאימה עבורך. לגבי שאלתך. לגבי קיום סדנא לבד או ביחד.. באם הכוונה ללימוד אישי. קיימת אופציה כזו. אני מצרפת לינקים..בחלקם יש פרוט של עלות.. מברכת אותך על בחירת דרך הרייקי למודעות אור ואהבה.

Duck AllMighty

New member
תגובה

אני גר ברחובות (למעשה, באותו בניין שבו ממוקם הסטודיו של חנה אבני). למדתי רייקי לפני כמה שנים אצל מורה נפלאה בנתניה אשר הייתה בין הראשונים שהביאו את הרייקי לארץ, כמובן שאשמח להמליץ עליה אם תבקשו את שמה. אני יודע שזה קצת רע מצידי ודי לא עם "אור ואהבה" (אם ללכת על המונחים שרבים מהעוסקים בתחום מעדיפים להשתמש בהם) אבל אני רוצה לעשות אנטי המלצה על חנה אבני. היא אומנם תלמד אתכם רייקי כשם שכל מאסטר יוכל להעניק לכם את היכולת. אבל, וזה א-ב-ל גדול מאוד, האשה היא פוזה אחת גדולה! וחבל מאוד לחוות את לימוד הרייקי דרכה. נכון שזה קצת רע להגיד על מישהי דבר שכזה, אבל זה עדיף מאשר לא ליידע את האמת ובדיעבד להוליך שולל. זאת האזהרה/המלצה שלי לכל מי ששקל ללמוד דרכה ואני מעדיף שלא לדבר על ההתנסויות שלי איתה, כי זה כבר באמת יהיה רוע-לב סתמי. שנה (חדשה) טובה

galia1962

New member
מסכימה. חנה אבני היא אכן פוזאיסטית

ומשחקת אותה גדולה מהחיים. אנרגיית הרייקי היא אוניברסלית, כל אחד יכול להפעיל אותה,ולהיות צינור עבור טיפול באחרים, אבל נושא האגו של האשה הזו באמת גדול מהחיים, ומעביר את כל החשק לקבל ממנה משהו בכלל. זה בסדר גמור לומר את הדברים בקול רם, כיון שזה לא מתוך רוע לב, אלא מתוך התנסות פרופר. הרבה אנשים חושבים כך, כך שזה בסדר לבטא בסך הכל דעה, לגבי מישהי שאמורה להיות קצת יותר צנועה, ופחות מסחרית.

shahar50

New member
../images/Emo51.gif רבה על התייחסותך האישית

והמעמיקה, אני עורכת כעת השוואה מבחינת נוחות (המיקום), עלויות וכו'... מקווה שיצמח רק טוב מלימודי הרייקי... למעשה, אני בטוחה שיצא רק טוב!!!!!!!!! שיהיה לכולם יום מלא אור, אהבה, חמלה והבנה!!!! יום נפלא!!!!!!!!

tovabrendel

New member
שמחתי להיות לעזר

אני מאמינה בלב שלם שהרייקי..יעשה לך רק טוב. תמיד נשמח להיות כאן בשבילך...לכל שאלה, תהיה או ספק.. נשמח גם אם תשתפי אותנו בהתנסות שלך..חוויות רשמים הרגשה..לפני ואחרי הסדנא. יום נהדר...וחיים נפלאים!!!!!

נועיק

New member
עלות סדנא

400-600 ש"ח ויש שלוקחים הרבה יותר משך סדנה בין 10 ל-20 שעות (יותר קרוב ל-10) כל מאסטר ודרכו - במשך סוף שבוע אחד, או פעם בשבוע 3-4 פעמים. יש כמובן את אלו שעורכים לימוד רייקי המשולב בדברים אחרים ואז הקורס יכול להמשך גם חצי שנה אבל זה כבר סיפור אחר בהצלחה נועה

למעלה