חצישלישרבע
New member
שלום, אני נוסעת ../images/Emo79.gif
לא שיש לי אשליות בקשר ללונדון
באמת אין לי... הייתי שם ואהבתי אותה בדיוק כפי שהיא. ביום שני על הבוקר (או ביום ראשון מאוחר בלילה, תלוי איך מסתכלים על זה) אני ומאקופין(החבר) נוסעים לחופש בממלכה, למשך כשבוע וקצת. לא היתה לי חופשה ראויה (מאיזשהו סוג) כבר למעלה משנתיים, ולכן אני די עולצת. אני מתקשה להאמין שיצא לי להכנס לכאן בזמן הזה, אבל אני כן אנסה לראות אם זה יתאפשר. בינתיים, אני מותירה אתכם בידיו הנאמנות של גיא (karnaf7). אם בכל זאת יש אילו שאלות/טענות/מענות/בירורים שאתם רוצים דווקא ממני (אני אהיה מאוד מופתעת, אבל בכיף), אני עוד כאן מחר, אז שרשרו או שלחו במסר. עכשיו אם אפשר, ככה על הדרך, לבקש משהו: מבלי להדרש כרגע לסוגיה אם יש לי חיים או לא, הפורום הזה חשוב לי. אני אוהבת את זה כשאנשים כותבים פה, ומתייעצים, ומתבדחים, ומספרים על דברים (גם אם הם לא הכי קשורים). אני אשמח אם תמשיכו בזה בהיעדרי, ואם עולים לכם רעיונות יצירתיים על הדרך, תכתבו, אני בטוח אקרא בסופו של דבר. אחד הדברים שהכי יבאסו אותי לחזור ולראות זה שמשהו התחרבש פה: שאנשים רבו, או התעצבנו, שמישהו בא והציף את הפורום, שאנשים היו גועליים שלא לצורך אחד לשני. עשיתי כמיטב יכולתי כדי שדברים לא יצאו מפרופורציה, אבל במידה וכן, אני ממש מבקשת: אם מישהו מרגיז, מעצבן, לא נחמד, מתסיס, פרובוקטיבי (בין אם זה משתמש מוכר ובין אם זה מישהו חדש) פשוט אל תגיבו . הכלי הכי חזק שיש בידכם כגולשים זה האופציה לא להגיב. כדוגמא, מה שמשגע מנהלי פורומים הרבה יותר מטרולים, זה שאף אחד לא כותב. בזה שאתם עונים אתם מראים לכותב ההודעה המקורית שקראתם את מה שהוא כתב, שחשבתם על זה, שטרחתם לענות. לכן זה כ"כ כיף לקרוא כשמישהו עונה להודעה שלך, ולכן זה כ"כ מעצבן אנשים כשלא עונים להם: זה גורם להם להרגיש שמה שהם אמרו פשוט לא חשוב לאחרים. אז זהו. כשאחזור, במשך יומיים אציע לאנשים תה מנחה במקום
.
לא שיש לי אשליות בקשר ללונדון