שלום! אני נוסעת!

מיץ פזי

New member
שלום! אני נוסעת!

שלום לכל חברי וחברות הפורום האהוב עלי
רציתי להגיד לכולכם שמחר אני לא מתגייסת טכנית אבל אני מתחיל קורס טר"צ, שזה טרום צבאי, כלומר צבא. אז אני לא אהיה ממש
אבל אני גם לא ממש אהיה פה..
אני מאוד מתרגשת להתחיל את הקורס אבל גם ממש עצוב לי שאני לא אוכל להיות כאן הרבה. עוד לא ממש דיברתי עם אף אחד על מחליף, אני אתן לזה שבוע שבועיים ונראה מה קורה. אז בכל מקרה אני מוסרת לכווווווווולכם
ענק! אני באמת אוהבת שיש את הפורום הזה וגאה להיות המנהלת
אני אשתדל שזה לא יפגע בעדכון האתר, כרגע נוסף שם איזה משהו ביום שלישי הקרוב (תסתכלו באתר) יש את ההופעה במרתף ב- 5/12 וחוץ מזה יש אולי עוד הופעה אחת בדצמבר בלבונטין, שעוד אין לי את התאריך שלה, ויש כבר כמה תאריכים בתחילת ינואר לב"ש, ת"א וירושלים אבל אני לא יודעת עדיין מתי איפה אז אל תשאלו
אז שיהיה לכולכם המשך שבוע טוב ובהצלחה לכל אחד במעשיו ו.. זהו!

רעוּת

New member
../images/Emo50.gif

אוף, למה כולם מתחילים טרצים מחר
צהל נתן, צהל לקח, יהי שם צהל מבורך
. אל תתני להם לשבור אותך. ואל תחזירי להם את הגז מדמיע בשחרור
זה לא שהם יחזירו לך את השנתיים האלה שהם לוקחים לך מהחיים

חחח זה כי היא בטח באותו טר"צ של

"כולם"
ישר כשקראתי חשבתי על זה. ולך מיץ פזי, בהצלחה רבה
ותאכלי הרבה קוראסונים!!

רעוּת

New member
לא, בטרצ של יהוני ורז הם מעט אנשים ../images/Emo46.gif

היא בטח בטרצ השני שמתגייס איתו, ששם זה באמת "כולם" |סאאוטינג|
ואם אני צודקת- אז תנחומיי על הקבע הצפוי
. חברה שלי עשתה את הטרצ הזה ואמרו לה שלא באמת יכריחו אותם לחתום חצי שנה קבע אם הם לא ירצו, ואז הכריחו אותה לחתום חצי שנה קבע, וזה אחרי שהיא עשתה 11-3 במשך שנה, והיא התמרמרה הרבה
אבל עדיין הצבא שלי היה גרוע יותר
.

Sheeesh

New member
בהצלחה מותק!!!!

מקווה שיהיה לך באמת כיף ותהני מהשירות ומהטרצ (אין לי מושג מה זה...) וצבא זה חוויה, ואפילו יכולה להיות טובה ממש! לא נראה לי שתיהיה לך בעיה :) ומקווה שתצליחי לנהל את הפורום גם מרחוק כי את עושה אחלה עבודה :)

Einav85

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב! ../images/Emo65.gif

אני בדיוק שבוע אחרייך

רעוּת

New member
../images/Emo46.gif

!you bitch, come back here and love me |סטואי| (נשבעת לך שיש לי חולצה עם המשפט הזה
).

למעלה