שלום, אני נוסעת

גנגי

New member
שלום, אני נוסעת

ולא אהיה כאן בזמן הקרוב. צריך להירגע מהפסיחוזה (פלגיאט! אבל לי מותר). יש אוכל בפריזר (בישלתי את התרנגולת, סליחה, מוכרחים לאכול משהו, כן?) וניקיתי קצת מסביב, לא ממש יסודי (אין טעם לעשות עכשיו פאנלים וחלונות, תיכף הסופות-חול האלה וזה..), אבל ככה, שיהיה לכם נחמד. תשתדלו לא לאכול מהרצפה בכל זאת. אה, וטוב שנזכרתי: צריך להגעיל את הפורום. אני שמחה שאני לא אהיה כאן כשזה יקרה, לא רוצה לחשוב איך הוא נראה כשהוא נגעל. תעזרו למוגג לעשות את זה, כן? יופי. תחזיקו מעמד ואני אביא לכם מתנה כשאחזור. ~געולה, הו, געולה (שיר עם נקי)~

מוגג

New member
אני? מגעיל? קרצופה!

[כמו שאמר פעם פרופסור הרשושנות שליט"א זצ"ל: אל תשאל שאלות רטוריות שהתשובה עליהם עלולהיות "כן".] סעי לך, עשי חיות, היזהרי בדרך, ואם את רואה שפתאום כולם נוסעים בצד שמאל, עשי פרסה, כי הגעת בטעות לאנגליה, או-סטרליה. אנחנו כאן נמשיך לקרצף לפסח בחושך.

אוֹחַ

New member
עשית לך עבודה קלה:

מבשלת תרנגולת שלא צריך למרוט לה נוצות. לא עשית פנאלים (סופות-חו"ל בוסטון?! על מי את עובדת!). משתמשת במילים של אנשים אחרים. טוב שהגעלת קצת לפני שהלכת. גנגי, אני כבר מתגעגע.

אוֹחַ

New member
../images/Emo79.gif תחזרי.

אין עם מי לדבר אין עם מי לעשות אין את מי לשכר

כמה מילים מתוך הפריזר של גנגי

כן, האור נכבה כשסוגרים את הדלת.
אפשר להביא את התרנגולת אל המרק, אבל אי אפשר להכריח אותה לשחות" (תרנגולת ערומה, מילים אחרונות)

sailor

New member
פסיחה נעימה

(לא נוסח מל ברוקס) אגב, אם מל הנ"ל היה ישראלי, הוא היה מלך הבורקס

כנף

New member
יהי ברוך שובך

יונים. בשביל הגועל, אשתדל לארגן לך כמה קינים. יש לך שלושים שניות... עוד לא חזרת??

למעלה