שלום אני נוסעת...

tuty fruty

New member
שלום אני נוסעת...

מחר לפנות בוקר כלומר בלפנות בוקר של יום שלישי אני עושה את דרכי לשדה התעופה בן גוריון כדי לסוע עם המשלחת לפולין. אומנם אני עוד יספיק להיות פה קצת ביומיים האלה אבל רציתי להיפרד. אני מקווה להנות כמה שיותר וכמה שאפשר ולצלם הרבה ולחוות להרגיש להבין כמה שיותר. אוהבת המון תשמרו על עצמכם רנה

בה ביי תהני (למרות שזה לא כל כך

כייף לנסוע לנאצים המגעילים האלה
)

tuty fruty

New member
תודה

אבל אנילא נוסעת לשום נאצים בפולין אין רק נאצים ואם יש הם במיעוט. אני בעיקר נוסעת כדי לראות את מחנות ההשמדה לנסות להבין יותר מה קרה וכו'..

וואי תהני! איזה מעניין! אני גם ירצה

לטוס לשם בעתיד עם הכיתה! :) אז שתחזרי ספרי חוויות, למרות שזה מאוד עצוב , אבל מאוד מעניין!

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifנסיעה טובה..

אומנם זה עצוב לטוס לשם.. אבל אני ממש הייתי לרוצה להיות שם גם... תהני..ותספרי לנו איך היה אה?
וד"א.. יש לך שם יפה..

tuty fruty

New member
תודה רבה

זה עצוב לסוע לשם נכון אבל זה חלק מהאימרה "לזכור ולא לשכוח" ואני יספר לכם איך היה אל תדאגי ותודה גם אני אוהבת את השם שלי

ה אורחת

New member
וואו רנה!, אני לא מאמינה שאת סוף ..

סוף נוסעת! טוב אז שתיהיה לך הנסיעה הכי טובה, זה מסע מדהים ואני בטוחה שתקלי המון המון מכל המובנים... ולמרות שזה נורא קשה וכל זה (לי היה במיוחד מיידנק וטרבלינקה וגם אושוויץ ממש מפחיד) למרות כל אלה אפשר להנות ואני מקווה שאפילו תהני! מתה עלייך

מיצי007

New member
טיסה נעימה ובטוחה

אני בטוחה שזאת תהיה בשבילך חוויה שלא תשכחי

karin byrne

New member
נסיעה נעימה!!!../images/Emo24.gif

תהני ותחזרי אלינו בשלום...גם אני ארצה לנסוע למשלחת כשיגיע זמני..חחחחח....אני חושבת שכל יהודי צריך לנסוע לשם כדי לראות מה עברו האחים שלנו...למרות שזה קשה ומפחיד והכל...
....

נסיעה טובה ! ../images/Emo24.gif

אני מקוה שמאוד תהני שם ויהיה לך כיף! אל תשכחי למלא מזוודה בתמונות של בראד
שתהיה לך נסיעה בטוחה, תשמרי על עצמך, ותחזרי אלינו עם המון חוויות חיוביות..! מואה
דרך צלחה

tuty fruty

New member
תודה רבה

הייתי לוקחת תמונות שלו אילו היה לי מקום אבל אין אבל אל תדאגי את הפרצוף והגוף שלו לא שוכחים לעו7לם...

למעלה