שלום, אני נוסעת...

שלום, אני נוסעת...

טוב עוד לא לגמרי
והאמת כבר נסעתי... מי שמכם יודע (ומי שלא
) אני בע"ה בקרוב טסה לשנה ללונדון... אל תדאגו אני אשאר כאן בפורום, אבל עכשיו אני בסמינריון לקראת השליחות הארורה
בכל אופן, עד יום שלישי משה יהיה הבייביסיטר שלכם
תתנהגו אליו יפה ותספרו שרשורים!!! *חייבת לעוף מהמחשב*

hila3000

New member
לונדון../images/Emo99.gif

שליחות ארורה עלק
תהני לך בסמינריון, וביום שלישי לפני שתטוסי ממש, נכתוב לך עוד שרשור של איחול ברכות ללונדון.

מה זה, כולם טסים../images/Emo7.gif

אשכרה קוסנפרציה:( אז תהני נשמה!
ובע"ה תלכי להופעה של קין
ותחרשי על הלונדון!
הא, ותהני מהסימנריון!

מממ../images/Emo11.gif

תביאי מתנות, תנסי לפגוש את טום ממ את יודעת
, תקני לי את שני הדיסקים המקוריים, ותעטפי אותם את יודעת שיהיה כזה יפה... תקני לי כמה ספרים את יודעת וגם אותם תעטפי...
תנסי ללכת להופעה אם תהיה, תביאי לי חתימות, תשלחי לי כבר את יודעת דרך האנטרנט, ותנסי לצלם תמונות שיהיה יפה וזה.. וגם אותם תשלחי באנטרנט כדי שאני אראה
מממ את יודעת יש שם כל מני דברים יפים, את יכולה לקנות שם כמתנות, תעטפי אותם שיהיה יפה, ואל תשכחי לקנות את הרשימה שאני אומרת לך, לא לשכוח שום דבר ממה שכתוב. לא לפספס, כי כל דבר משמעותי.. אם אין לך זמן...יהיה , יש לך שם שנה... אה ו.... נסיעה טובה.. חיחי סתם
טיסה נעימה
אני אתגעגע
אל תשכחי אותנו

WhiteShadows

New member
נסיעה טובה../images/Emo24.gifכולם עוזבים ../images/Emo7.gif

יאא לונדון
שליחות ארורה? לא נראה לי
אז תיהני הכי בעולם, תפגשי איזה בריטי שקסי, תקני הרבה דיסקים וטיילי לך ברחובות לונדון
וד"ש לטים
וגם לריצ'רד אז טיסה נעימה ואני אתגעגע

Pure M

New member
לונדון ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

איי וויש..
אניווייז.. תהני שם אנד סטאף, פירוט במסנג'ר כבר.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifיקירתי../images/Emo23.gif תהני../images/Emo24.gif ונתראה בלונדון../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

למעלה