"שלום אני נוסע...."

moon light boy

New member
"שלום אני נוסע...."

אנשים יקרים שלי
מחר בבוקר אני נוסע לאילת עם חברים שלי.. ואני אחזור רק ביום חמישי! איך תסתדרו בלעדיי
האמת.. שגם ככה בזמן האחרון לא ממש כתבתי כאן... אבל זה בגלל משהו דיי משמח.. אני עכשיו בקשר עם מישהי, קשר דיי חזק..
קוראים לה עדי.. והייתי חבר שלה מהגן עד כיתה ו´ ואז עברתי דירה וניתקנו את הקשר.. וכבר לא ראיתי אותה איזה שנתיים... אבל לפני שבוע בערך היא התקשרה אליי.. והאהבה של פעם חזרה
אז גם חזר קצת אושר לחיים.. "שקרן מי שמאושר..." זה משפט חסר כל ביסוס
מי שמאושר הוא לא שקרן אפשר להגיד שאני עכשיו קצת מאושר... ואני לא משקר! אז.... אתם תתגעגעו אליי כשאני לא אהיה פה שבוע
תגידו שכן..... אני יודע שתתגעגעו..
אז אנשים אהובים שלי... שיהיה לכם שבת שלום.. אני עוד מעט נוסע לאבא שלי, ובערב אני אחזור להגיד שלום.. וב-8 בבוקר האוטובוס שלנו לאילת יוצא!!!!!!!!!!!!! אני הולך להנות שם כל כך... אני אהנה גם בשבילכם
יום טוב, ממני,

yanivca

New member
רון, גבר../images/Emo70.gif תהנה ../images/Emo24.gif

אני יודע שאני לא כותב הפורום הזה הרבה, אבל אני קורא המון. ורון, אכן הולכים להתגעגע אליך פה
תהנה לך באילת, ותנצל כך שניה שם, ואל תהיה
עמו חבר שלי שהיה דרעק
ויותר חשוב
בהצלחה לך עם עדי
(חה חה חה
עכשיו הבנאדם היחיד בפורום הזה שנראה יותר טוב ממני - הולך
)

missundaztood

New member
!!!Have fun-חסר לך שלא...

אז לפני הכל... בהצלחה עם עדי!אני שמחה בשבילך, במיוחד כי אתה מאושר עכשיו(גם עם קצת) ודבר שני
תעשה חייים באילת
בטח שנתגעגע אלייך... תהנה באילת ואצל אבא ואל תשכח לספר חוויות כשתחזור

רותם טל

New member
רון

בטח שתנתגעגע אלייך ותוד על כל הדאגה והאכפתיות שלך. איזה כייף אילתת-זה ממש כייף. ואני שמחה שאתה בקשר עכיוש מקווה שתהיו יחד ותהיו מאושרים. תעשה חיים,ותחזור בשלום

NaDaV18

New member
תעשה חיים כפול שתיים

גם אילת,תישה שם אחלה של חיים ומקווה שגם עם עדי. ובטטח שאנחנו נתגעגע,תהייה חסר לנו

ש ק ד ב ת

New member
לרון ואור נקודה../images/Emo26.gif

אני לא אתחיל להתבכיין לכם פה,
כי עוד מעט אתם כבר חוזרים לפה, אבל עד אז תעשו המון המון חיים,תבלו כמה שיותר,תנצלו את הזמן לכייף,להנות,להרגע. תמיד במהלך החיים שנזכרים בעבר ומעלעים בדפי הזכרונות,זוכרים את הדברים האלו,את החופשות,את ההנאות שבחיים. לךרוןשמחה שאולי מצאת אחת שתוכל לחוות איתה את האהבה
,שתוכל לגרום לך אושר. ואולי להוכיח לך שכמה משפטים של אביב גפן לאוו דווקא תמיד נכונים. ולך אור נקודה מקווה שתבלי ותשהיי במחציתו של אביך,תנצלו את הזמן להשלים חוויות והנאות שאולי החמצמתם בגלל המרחק,ואחרי הכל תעשי שופינג,ותעשי חיים. מחכים לכם כאן, ושולחת לכם אין ספור
ומצפה לבואכם חזרה,
שקד

Silviya Bamper

New member
פאק! לא הספקתי!../images/Emo46.gif

הייתי סוף סוף אצל אבא כמה חוויות אפשר לאסוף מכמה שעות בודדות אצלו... רציתי לאחל נסיעה טובה וכל האיחולים האלו... אוף! כבר נסעת בטח. גם לרון וגם לאור, לא נותר לי אלא להצטרף לאיחולי כולם... א ו ה ב ת לימור

Silviya Bamper

New member
ראו הודעה שכתבתי...

אצל אבא? הייתי אצלו כמה שעות ואז חזרתי הבייתה כי הלכנו למסיבה והיום נסעתי בחזרה לאבא ונסענו לסבא וסבתא (שם נודע לי על החדשה המרעישה ראו הודעה...) וחברה של אבא כרגיל עיצבנה, דיברה בזילזול איזה כיף אני לוקחת לה את אבא לעשרה ימים! חה חה חה! אני סתם נשמעת רעה, די. חה מגיע לך ביץ´! די לימור, תפסיקי.

moon light boy

New member
עכשיו אני הולך... וזה סופי../images/Emo70.gif

עוד 15 דקות אני יוצא מהבית.... ואין לי עכשיו זמן לרשום כלווווווווווום אז שבוע טוב שיהיה לכם, תשמרו על עצמכם, ונסיעה טובה
בייייייייייייייייייי "בואו לאילת, לחופש..." שבוע טוב
ממני,

למעלה