שלום!!! אני ניצן ואני בת 14

שלום!!! אני ניצן ואני בת 14

חלומי הרטוב הוא ללמוד רפואה אני רוצה להתנדב במד"א ולהיות חובשת בצבא .. זה בעצם החלומות שלי הכי זה ללמוד רפואה כמובן מה אתם אומרים?

שלום וברוכה הבאה ../images/Emo6.gif

אני רק מתנדב במד"א ובדיוק ויתרתי על הראיון לקורס פראמדיקים ומדריכי חובשים קרביים :) אבל אם זה מה שאת רוצה (ובמיוחד אם זה החלום הרטוב שלך) אז שיהיה לך המון בהצלחה
אני שומע עכשיו סירנה של אמבולנס ומתבאס שאני לא בתחנה עכשיו (למעשה אני מתבאס שלא הייתי בתחנה לפני 10 דקות כשקיבלו את הקריאה). בכל מקרה - שיהיה לנו לילה טוב (או בוקר טוב? - אני לא בטוח)

inbale

New member
איתן על מה ויתרת?????

רגע תגיד את זה בקול רם שכולנו נשמע !!! פויה לך לפינה!! סתאםםםם. אני רואה שאתה אכן משלים את כל מה שהחסרת...אגב לא היית אמור לפגוש מישהו היום?

אז זה הסיפור ../images/Emo6.gif

היתקשרה אלי מישהי שאמרה שקוראים לה מעיין והיא קשורה להדרכה של קורס חובשים קרביים. היא אמרה לי שאני אמור לקבל מעטפה בדואר עם זימון לבה"ד 10 בימים הקרובים. היא אמרה שעושים עכשיו מיונים למדריכי רופאים וחובשים קרביים ושאני אמור להגיע לשם (חובה!) ולהעביר שיעור קצר של משהו כמו 5 דקות על איזה נושא שאני רוצה (לאו דווקא רפואה) אבל שזה יהיה מושקע (ז"א שאני יביא חומר לחלק לאנשים שיקשיבו לשיעורון הזה) היא הסבירה לי שיש שם ראיון ועוד כל מיני סינונים ואם אני עובר אותם אני יוצא לקורס פראמדיקים ומשם להדרכה. ממש לא נראה לי ליהיות 3 שנים בבה"ד 10 ולהעביר שיעורים לאנשים שרוצים ליהיות חובשים אז פשוט לא הלכתי לשם. (נראה לי שהם ויתרו לי שלא הגעתי) בכל מקרה - עכשיו (בסוף שנה"ל) אני נכנס לגרעין נח"ל ועובר לי עם כל החברים\חברות לקיבוץ לכמה חודשים טובים. אגב - המישהו הזה בסוף יצא עם חברים אחרים שלו
אז זהו סיפור חיי ואני מקווה של שיעממתי (את מי שקרא את כל ההודעה הארוכה הזאת) אתכם יותר מידי
שלכם לתמידדדד, איתן

שלום!

אחלה חלום! אם מוטיבציה כזאת יש לך עתיד! ד"א- למה את רוצה להיות דווקא חובשת? זה מסקרן אותי...

Yev

New member
טוב אז תשיגי ציונים טובים. ואולי תנ

סי עתודה. למרות שזה לא תמיד מומלץ

למעלה