שלום.. אני נער צעיר שגר בבית הוריו.

שלום.. אני נער צעיר שגר בבית הוריו.

מעולם לא יצא לי לעבוד (חוץ מפעם אחת שהייתי עבד...) ואין לי יותר מידי כסף. איך אני מקבל את המידע של שיווק ופרסום בלי ללכת להרצאות? (יש לי אינטרנט מהיר וגישה נוכה לספריה... אם זה עוזר.) אני בכיתה י"א ואין לי כוונה להמשיך לי"ב. אם אחד מכם מסכים להעסיק אותי וללמד אותי תמורת... (אני יודע מה? לינה ואוכל...) אם למישהו מכם יש סבלנות רבת שנים... ללא ספק יהיה ביכולתי "לתגמל".

amircx

New member
בתור פושטק גם שהיה.ץ.

שמי אמיר ואני בן 19 כמעט גם אני הייתי פושטק שלא עשה בגרויות ועשה חיים בזמן התיכון ועבד. מילה שלי אחי אני היום אוכל אותה בגדול קח רטלין אחד ותתחיל לשבת על התחת עזוב אותך מקריירה..... עכשיו חשוב לימודים אני לא מרצה ואני בן 19 כמעט... אני בראש שלך תאמיןו לי הכי טוב זה לימודים וגם מסגרת חברתית לך תברר אם יש לך ליקויי למידה אמיר

תודה בן אדם.

גרמת לי לחשוב על זה שוב. חשבתי חצי שנה בערך על ההחלטה שלי לעזוב אבל דברים רבים השתנו היום. כך שלחשוב על כל זה שוב היה חיוני. ==== מה שכתבתי קודם עדיין תקף אבל רק מבערך עוד שנה. ==== יש לי חלום ולא ראיתי את בית הספר הולך יחד אם החלום. קראתי "אבא עשיר, אבא עני" ועכשיו אני יודע איפו ההתחלה האמצע והסוף. כשקודם לא ידעתי איך לגשת לבצוע, עכשיו אני מרגיש שאני יכול להגשים את החלום אם הרגליים על הקרקע. עכשיו אני יודע איך החיים שלי ילכו בדיוק מספיק רב בכדי שהוכל להתחיל ללכת בדרך זו. קודם ידעתי שיש דרך, עכשיו אני יודע מהיא. פושתק יקר, שלא יעלה לך הדם לראש! אתה עדיין צריך ללמוד שיווק וגם פרסום! הפעם היה לך מזל באדם שאליו פנית. חיים טובים ומלאי נכסים שהיו לך.

amircx

New member
אם אתה רוצה תתקשר אליי

ואני אשמח לדבר איתך אתה מזכיר לי את עצמי ואני רוצה להראותלך כמה הבטים שהייתי מאוד רוצה שיהיה לי שהייתי בגיל שלך 067920416

eig

New member
תקשיבו ילדים

ריטלין, סרוקסט, איבחונים ה כ ל !!!!!! הכל ועכשיו כי אח"כ חבל"ז קשה ילדים. אגב: אם אתם צריכים "אימון אישי" להניע את הגלגלים אתם רשאים לפנות אלי. נראה אולי נסדר הנחה משמעותית לנוער :) ואם תהיו ילדים טובים אולי נלמד אותם קצת שיווק.

אני מתחיל להיות מבוקש פה...

ואני הולך לנסות לשמור על קשר עם כל אדם שאני הפגוש... וכן, אני בהחלט צריך "אימון אישי" על מנת להניע את הגלגלים. או כל אימון אחר שיש לכם להציע... עדיין אין לי תיבת דואר אישי (אם יש לכם המלצה על תיבה מסויימת...) ברם, ICQ זה החלה דבר...

eig

New member
אז ככה

אימון אישי - זה אומר סוג מסויין של טיפול. טיפול - זה אומר סוג מסויים של התחייבות שעולה גם כסף (מה לעשות) לכן ! צא לעבוד, תחזור אלי אח"כ. ואז נדע שנינו שעשית את השיעור הראשון, בלמצוא משהו מעשי למילים ברשת. הנה לך מפגש ראשון בחינם :)

eig

New member
אימון אישי

אימון אישי זה סוג של טיפול, אבל הוא ממש לא טיפולי. כלומר: הוא מתבצע בפורמט של אחד על אחד, האדם והמאמן האישי שלו. במפגשים אילו המאמן עוזר לחניך להבין את עצמו, מהם שאיפותיו, מהם יכולותיו, יחד הם מגדירים מטרות לחיים של החניך ומפלסים דרך להגיע אל המטרות. המאמן מלווה, ממקד ומייעץ לחניך ויחד הם מגיעים למטרות שהחניך הציב לעצמו. כמובן שיש פה אלמנטים רגשיים רבים, כאשר אנו דנים בבן אדם, אבל המצב שונה מטיפול פסיכולוגי. באימון מכירים במסוגליות של האדם וכמו כן במגבלות שלו פיסיות והרגשיות. אם מוצאים שקיימת מגבלה רגשית גדולה ומצריכה טיפול פרטני, לרב ההמלצה לפתור אותה בדרכים המקובלות כלומר טיפול פסיכולוגי אך לא בהכרח. האימון האישי, ככה על קצה המזלג פשוט משדרג לאנשים את החיים, מכניס אותם לעולם מושגים שונה , לעולם של אפשרויות ובעיקר מחזק את התפקוד והביטחון העצמי מעצם היכולת לפעול בעולם המורכב בו אנו חיים. התחום יחסית חדש, ממש בן דורינו, ולא מעט אנשים נעזרים בו ברמה האישית היום יומית, וגם אנשים אחרים כמו אהוד ברק, שאול מופז (אם זכרוני אינו מטעני).

או בקיצור...

או בקיצור: עושה לאנשים סדר בראש! אני לא יודע אם אני מספיק מסודר, אבל אני לא הלך אליך בזמן הקרוב. ולו רק בגלל הכסף שאין לי. נ.ב זה המקצוע שלך? לעשות לאנשים סדר בראש?

pizy

New member
תחזרו לביה"ס!

עברו כמה שנים מאז גמרתי תיכון (כנ"ל לגבי אוניברסיטה בעצם...) אבל לפי שגיעות כתיב, כתב ובכלל שימוש אומלל בשפה - שניכם חייבים לבלות קצת בביה"ס. צורת ביטוי והיתבטאות הם כלים חייוניים במקצוע שמתעסק בשפה וברושם. בקיצור, אתם עוד צעירים, מה יש לכם למהר? בהצלחה.

מה אני הגיד... צודקת.

למזלי, בישביל ללמוד לכתוב נכון לא צריך ללמוד ספרות או אזרחות או... אני מתכוון "לשפר" את יכולת ההתבתעות שלי בעתיד הקרוב. בינתיים אני מתכוון לעשות דברים קצת יותר טובים בזמני.... אבל תודה על הדאגה. (מכוון שאני מניח שיש סהודעה זאת שגיעות כתיב כמספר המתים בתיטניק... אני אפשרוש)

eig

New member
אגב נורא מסקרן אותי

יש שוק ל"עבדים" בימינו ?? מה זאת אומרת "חוץ מפעםן שהייתי עבד" ??

נסיון, 1-2...

עבדתי אצל מישהו פרטי ביום "יפע"ת" (יום פעילות תרומטית-בית הספר) הוא הבטיח לתת תגמול מסויים (5 שקל בשעה...) כשהגיע יום התשלום הוא הכחיש הכל... עשיתי עבודות ניקיון בעיקר (לאסוף זבל מהאדמה) חוץ מזה... תמיד יש שוק לעבדים.

למעלה