שלום. אני סובלת מהתקפה של ישויות חושך, תכנסו להודעה בבקשה.

shining star 3

New member
שלום. אני סובלת מהתקפה של ישויות חושך, תכנסו להודעה בבקשה.

שלום לכם.
כבר יותר משנה יש עליי התקפה על חושית של ישויות חושך.
כל הזמן משחררים ממני שדים וכל הזמן באים עוד.
ארצה תשובות לשאלות הבאות:
1. מה המקור של ההתקפה העל חושית שאני סובלת ממנה?
2. איך אני יכולה לשחרר ממני את ההתקפה הזאת כך שהיא לא תחזור?
3. איך קוראים למי שיכולה לעזור לי לשחרר ממני את מקור ההתקפה העל חושית, לעזור לי בכל בקשותיי ולעזור לי לשקם את נזקי ההתקפה העל חושית לפי בקשותיי (חשוב לי שתכבד את הבקשות שלי לטיפול ולא תתעלם מהם, כי אני יודעת מה מתאים לי ומה נכון לי ברמה ממש גבוהה), פה חשוב לי שתקבלו במסר שם של מישהי, שיעלה לכם שם.
בבקשה תענו להודעה זאת ולא תתעלמו ממנה.
ניסיתי לשחרר את זה ממני בהמון המון דרכים ולא הצלחתי, רק בזבזתי המון המון המון כסף על זה.
בבקשה תענו לי על שאלותיי.
אפשר לפנות אליי במסר פרטי אם רוצים.
תודה. באמת תודה למי שיענה לי.

רותי 11

New member
שלום לך

את יכולה להרחיב בבקשה קצת יותר ?
בעקבות מה זה קרה ? ולמה את חושבת
שזה דווקא שדים ולא משהו אחר?
ואם את יכולה להרחיב בכללי זה יהיה טוב
בגדול אני יכולה לעזור לך אבל אני רוצה ל
להבין ממך מה קורה לך בדיוק ואיך מתבטאת
אותה התקפה

shining star 3

New member
מה שקרה לי:

אני יודעת שזה שדים בגלל הסיבות הבאות:
אמרו לי שזה שדים, כל פעם סילקו אותם והגיעו עוד.
אני שומעת אותם והתוכן שלהם לא רק שלא תורם לי בשום דרך, הוא משגע אותי.
כי הם פצעו אותי פיזית עם כאב וסימנים פיזיים והרגשתי שהם שאבו לי אנרגיות מהצ'אקרות, יותר מזה השדים האלה שיחקו לי בחושים (ראיתי יותר תלת מימדי ופחות, יותר חד ופחות, יותר בהיר ויותר כהה, הרגשתי את השמש רגיל ואז הרגשתי את השמש אחרת, הם גרמו לי לראות הילה של משהו ואני לא רואה הילות ועוד...)
שילמתי הרבה כסף להרבה אנשים שיעזרו לי והם שלפו ממני שדים, כל הזמן מגיעים עוד שדים וכבר הגעתי למצב שאני חוששת לבזבז כסף על מנת לעזור לעצמי.
אני הייתי רוצה להצליח לתקשר עם המלאכים השומרים שלי והבורא בלי הפרעות של השדים, כי כל הזמן השדים עונים לי במקום מי שאני מנסה לפנות אליו בתקשור.
אני צריכה לדעת מה המקור של ההתקפה השדית הזאת, מה השורש שגורם לה ואיך להשתחרר מזה.
אני מחפשת כל דרך אפשרית להפסיק את זה, עוד לא איבדתי תקווה. אני באמת רוצה שיהיה לי טוב ומנסה לשמור על גישה חיובית למרות הקושי.

shining star 3

New member
המשך

הם גם כל הזמן משמיעים לי מה קורה עם שני בנים שאני חושבת עליהם הרבה, מה הם חושבים.
בנוסף, כל פעם שאני חושבת על מישהו הרבה יש עליי הבעות פנים עם משמעות, נגיד פתיחת עיניים עם משמעות שאני יודעת למי היא שייכת, חיוך שאני מרגישה למי הוא שייך, וזה של אנשים שאני חושבת עליהם הרבה, זה על הפנים שלי, אני גם מרגישה את זה וגם רואה את ההבעת פנים עם המשמעות שלהם על הפנים שלי במראה (הבעות פנים שאופייניות להם שהם עושים הרבה עליי).

shining star 3

New member
שאני חושבת על מישהו הרבה יש עליי הבעת פנים שאופיינית לו.

שאני חושבת על מישהו הרבה יש עליי הבעת פנים שאופיינית לו, עם תחושה של מה המבט עם המשמעות שמצורף להבעת הפנים.

ינוקא1

New member
כי את פרוצה לכל רוח.

שדים אינם שונים מאנשים.
אם אנחנו חזקים ויציבים , הם לא יכולים להזיז אותנו.

אם אנחנו מתרגשים מכל פיפס , אז הם מחלישים אותנו.
כרגע את "פרוצה" לכל רוח , כח הרצון וההתמדה שלך חלשים.
לכן את מתרגשת מזה.

כדי לצאת מזה , את צריכה לעסוק בעיסוק פיזי מסוים.
עיסוק שדורש התמדה ובניה של כח רצון.
וכמובן "לא להתרגש" משום "התקפה" כזו.

אם זה היה אפשרי , הייתי ממליץ לך בחום לעסוק בחקלאות - לשתול , לזרוע ולהוציא עשבים ולטפח חלקת אדמה משלך.
לעשות את זה לפחות שעתיים ביום.
ולא להתרגש , ולא לחכות לתוצאות מיידיות.
פשוט לעשות לאורך זמן.

חקלאות זה הכי טוב , אבל גם דברים אחרים שבונים התמדה וכח רצון יכולים להיות טובים.

ינוקא1

New member
אני רואה עוד משהו.

באיזשהו מקום , כרגע , את לא בנויה להיות אדם עצמאי.
את בנויה להיות "שפחה" - את צריכה מישהו שיגיד לך מה לעשות , ומישהו שיעביד אותך קשה.

כשאת מקבלת עצמאות , את פשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמך , ואת מאבדת את עצמך - חסרת כיוון ומטרה והרס עצמי.
לכן את פרוצה לכל רוח.

זה המצב כרגע.
כמובן שהכל יכול להשתנות.

כי אם תצליחי לבנות לך יציבות וכח רצון , תוכלי להסתדר גם כאדם עצמאי.
כרגע לצערי את לא.

שתי הדרכים פתוחות בפניך.
הדרך הקלה היא להשתעבד למישהו אכזרי וקשה - זה יתן לך סוג של יציבות , ירפא אותך מה"התקפות" הללו , אבל יכלא אותך לכל החיים.
הדרך הקשה היא לבנות את עצמך , לאט ובהתמדה.
במקרה שלך אני ממליץ על הדרך הקשה.

אך תדעי שאם אין לך את הכוחות לבנות את עצמך , תישאר לך הדרך הראשונה.
מאחל לך בהצלחה.

2 דברים בהמשך לדבריו של ינוקא

. העצות שלו שוות זהב
2.לי אישית יש מרפסת ואין לי גינה קניתי עציצים ניתלים וקניתי מלא פרחים (לא אלה אותך בסיפורים מה עברתי עד שמצאתי עציצים וצמחים שיתאימו לי)

בקיצורררררררר זה עשה ועושה לי כל יום נפלאות לנשמה

מומלץ בחום

למעלה