שלום אני סטרייט מוכרז אבל סקרן...

Live By A Code

New member
שלום אני סטרייט מוכרז אבל סקרן...

באמת בגיל הזה יש בני נוער שהם יודעים שהם דו מיניים? איך זה עובד בכלל פעם חשבתי שזה מתבטא בעיקר בחלק המיני אבל כאילו אם אתה יש אישה שאוהבת גם גברים וגם נשים אז היא לא צריכה אחד מכל אחד או משהו כזה..... טוב אני יודע שזה נשמע כמו שטויות אבל זה קצת לא מסתדר לי פשוט....

S.Riddle

New member
´סטרייט מוכרז´? ../images/Emo12.gif

*תוהה מה זה אומר* אם אתה מתכוון פשוט.. אתה יודע, ´סטרייט´ (אחרי שנה בפורום ה"פ, מי יודע כבר למה לצפות...)... אז אני איתך, אחי! אני שוקלת ברצינות להקים קבוצת תמיכה לפורומיסטי גאווה צעירה שהם סטרייטים... *מכינה שלטים* בכל אופן, החלק המיני לא מתרכז רק בחלק של ה´ביצוע´... יש משיכה, קודם כל. כמו שאתה למשך נמשך לבנות, אני נמשכת לבנים, ומישהו אחר נמשך לבנים. זה לא בהכרח אומר שיש איזשהו קשר פיזי סקסואלי, אלא אולי רק קשר רגשי. המשיכה עצמה נובעת מההתפתחות ההורמונלית של גוף האדם, אבל האדם מחליט על החברה שלו בלי קשר לדחף מיני, קודם כל. בקשר לאמרה הלא מובנת- אם אישה נמשכת לשני המינים, זה לא בהכרח אומר שהיא ´צריכה´ להיות עם מישהו משני המינים... אני מניחה שאישה, או גבר פור ד´את מאטר, מעדיפים להתנסות, ובהתאם לכך הם מחליטים עם מי מתחשק להם להיות. אני מקווה שעזרתי לך ושלא סתם בלבלתי לך את המוח...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif נסיון להסביר../images/Emo13.gif

היום אני בת 15( ועוד איזה חודשיים 16...) אני שמעתי סיפורים על ילדים שבגיל 10 כבר הבינו שהם מעדיפים בנים, סיפורים על אנשים שכבר בכיתה ד´ התחילו להבין, אבל לא ידעו בדיוק את פשר העניין פשוט מאוד, נטיה הומוסקסואלית, היא נטיה מינית, כשם שאתה נמשך לבנות, אתה מסתכל על בת, ונמשך אליהה.. ככך בדיוק בנים שנמשכים לבנים או בנות שנמשכות לבנות, וגם ביסקסואלים, שנמשכים לשתיי המינים... אם מישהוא הוא ביסקסואל.. אני לא חושבת שזה אומר שהוא צריך גם גבר וגם אישה, שיהיו איתו.. זה רק אומר שהוא נמשך לשתיי המינים... שלכם, תה קמומיל.

adiko

New member
סטרייט מוכרז הכוונה לרק סטרייט

טוב חמויד תקשיב השאלה שלך ממש לא מובנת ובכל זאת אני עונז לך על זה כן יש כזה דבר דו מיניות מה שאני זה לא עובד כי זה לא מכונה מרגישים את זה וחיים את זה זה מתבטא בכך שאתה מרגיש משיכה מינית לאישה ובאותה מידה לגבר זו ההגדרה וזה לא שטויות

TwelveEyes

New member
חחחח

תאמין לי, מספיק לי אישה\גבר one at a time. אני דו, לא נימפומנית :) (למרות שיש כאלה שיטענו אחרת... חחח :))

Blackice

New member
תגובה מדו. (בן 19, לא בן-נוער. אבל

ניחא.)
דבר ראשון, אני רוצה להתייחס למיתוס מאוד מעצבנת לגבי ביסקסואלים- זה שהם צריכים להיות בו-זמנית עם בן ועם בת (או רוצים לעשות כך) ולא מסוגלים לחיות במונוגמיה. אני יודע בוודאות שבמקרה שלי זה לא נכון. אני מאוד מאוד מאמין במונוגמיה, ומעדיף להיות עם אדם אחד, ולהיות מאוהב בו. וזה נכון לגבי עוד כמה דו שאני מכיר. פשוט אצלנו, האדם הזה יכול להיות או בן או בת. תלוי את מי נרצה. כן, יצא לי לדבר עם אדם אחד שמגדיר את עצמו כדו שמעדיף להיות בו-זמנית עם שני המינים. יש כאלה, באותה מידה שיש הומואים שמעדיפים מליון סטוצים ובלי מערכות יחסים. אבל הם לא כולם. אצלי הנטיה מתבטאת בזה שאני נמשך לחלק מהבנים, ולחלק מהבנות. ויכול להתאהב בהם. לכן אני מגדיר את עצמי כדו. מקווה שעזרתי להבהיר ארז

adiko

New member
כל פעם שאני קורא את ההודעה הזו....

אני צוחק תגידו אנשים הוא חשב לפני זה מה הוא רוצה להגיד טוב נשאיר את זה לשיקולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה