שלום...אני עובר דירה ואני מקים חדר

שלום...אני עובר דירה ואני מקים חדר

קולנוע ביתי ..כדי להוסיף לאווירה חשבתי לתלות פוסטרים של סרטים מפורסמים....אתם יודעים למה הכוונה..כמה זה יכול לעלות ואיפה אפשר לקנות?

דרור א

New member
אני אישית מזמין מכאן וממסגר כאן ../images/Emo13.gif

מזמין מכאן מ ALL POSTERS, לדעתי מבחר עצום גדול ורב , במחירים שפויים ומשלוח איכותי ומהיר . ממסגר במסגרת "שעשוע" ברמת גן , לאחר סקר רציני שעשיתי , הם בין היחידים בארץ שמסוגלים למסגר פוסטר של מטר על מטר וחצי (אין כמו אנגלינה בגודל הזה
), באמצעות למינציה פלסטיק על בסיס קרטון (זכוכית לא באה בחשבון על גודל שכזה , בוודאי בגלל המשקל העצום) . מחיר למסגרת מתכת בכול צבע שתיבחר + למינציה במבריק (מומלץ לפוסטרים) או מט (מומלץ לתמונת נוף, ציורים) בגודל ענק שכזה יעלה לך סביב ה 300 שקל. פלוס הפוסטר (15-30 דולר) ומשלוח יעלה לך משהוא כמו 400-500 שקל לתמונה , אומנם הרבה כסף אבל שווה בהחלט את ההשקעה !. תוכל להזמין פוסטרים קטנים יותר (בגודל סטנדרטי) ואז למסגר בזכוכית בעלות של 150-200 שקל לתמונה , תלוי בסוג המסגרת וסוג הזכוכית (מט יקר תמיד יותר , אבל אז רואים את התמונה ללא השתקפות של הרקע מאחור). דרור.

gofish

New member
מלבד ההמלצה של דרור

במידה ואין באפשרותך לקנות באינטרנט ואם אתה מחפש פוסטרים של סרטים קלאסייים (לדוגמא:"בירדי" או "בטי בלו" וכו´),קיימת חנות בדיזינגוף סנטר בת"א אשר קיים בה מגוון עשיר של פוסטרים. ועוד טיפ קטן: אם אתה מחפש פוסטרים של סרטים חדשים,גש לספריות פרטיות של DVD או לאחת הרשתות הגדולות,תברר באיזה תאריך יוצאת חבילה סרטים חדשה (פעם בחודש),בכל פעם שיוצאת כזאת חבילה מתווספים אליה פוסטרים של הסרטים לתלייה בחנות,על-מנת לתלותם מורידים את הפוסטרים של החבילה הקודמת וזורקים אותם,צור קשר אם אחד המנהלים של החנות,אני בטוח שהוא ישמח לתרום לך את הפוסטרים הישנים חינם אין-כסף. מה שישאר לך זה רק למסגר אותם.

למעלה