שלום, אני פשוט סקרן

~דויד~

New member
שלום, אני פשוט סקרן

שמי דויד אנגלר תאריך לידה 31.3.1973 שעה 18:30 בערך... מה תוכלי לספר לי? תודה

עינת

New member
שלום כוכב ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo13.gif

מה אתה רוצה לשמוע? מבט ראשוני וקצר בשמך מספר לי שאתה בחור אשר עבר לא מעט בחייו ועקב כך פיתח כושר סיבולת ויכולת התמודדות עם קשיים.במאבק בין הרגש להגיון הרי שלרגש יש אצלך פור גדול ואתה פועל ע"פ הרגשות(מה שגם גורם לך לחוסר שקט). יום הלידה שלך מספר על כך שאתה עצמאי,נוטה להזניח את החומר כיוון שעניני הרוח יותר משמעותיים בעינך.גם בתוך המון אדם אתה חש בודד כיוון שלא כ"כ מצליחים להבין אותך,אינדבדואליסט אמיתי והמוטו שלך הוא חיה ותן לחיות. עוד דבר שבולט אצלך הוא שאתה מסוג הגברים שיודעים לפתח קשר אפלטוני עם נשים ולכן ודאי יש לך חברות טובות. כמובן שניתן לומר עוד המון אבל...
שפע ו
עינת

~דויד~

New member
וואהו!!!

יפה. אז מה עלי לעשות כדי להיות פחות אינדיבידואליסט? מה עלי לעשות כדי להפוך אחד כמו כולם. לדוגמא, ישנה קבוצה של אנשים בפורום "להרגיש טוב" שאני מאוד אוהב ונפגשנו כמה פעמים ובאיזשהו שלב הרגשתי שהקבוצה התפרקה ונטשה אותי. וזאת כבר הפעם השלישית שזה קורה לי עם קבוצת אנשים שאני חלק ממנה והיא מתפרקת. בנוסף, מה עלי לעשות כדי שאוכל לחוות קשר זוגי? תודה, מקרב לב!!!

עינת

New member
דויד ../images/Emo24.gif

לצערי פורום אינו יכול להוות תחליף למימד האישי ולא יכול לתת פתרונות אינסטנט.(הרי אף אחד לא ירצה ש"אפשיט" אותו לעיני כל). דע רק שכל מה שקורה לך הוא שעור וברגע שתהיה מודע למהות השעור תגיע לפתרון. פנה ליעוץ אישי ובטוחני שאם יהיה בך הרצון תגיע גם לפתרון. אור שפע ואהבה עינת

למעלה