שלום, אני צריך את עזרתכם.

pasiava

New member
שלום, אני צריך את עזרתכם.

אני צריך לעשות הרצאה באנגלית לעוד כמה שבועות על נושא חופשי, וחשבתי לעשות על הנושא UFO'S. נותנים לי 10 דקות לומר מה שאני רוצה בנושא. כמובן שהזמן לא מספיק כדי לומר ת כל מה שיש לומר, אבל מה אתם הייתם אומרים בזמן הזה? אני יודע שאני אשלב בה 2-3 סיפורים מפורסמים כמו מקרה רוזוול, אבל חוץ מזה מה עוד? איך אני פותח הרצאה על נושא כזה גדול? במה להתמקד? תודה רבה, פז.

Gilliana

New member
בלתי אפשרי לדחוס ב-10 דקות

אבל... מכיוון שכמו שאומרים - זה מה יש - הייתי מציעה לך לקחת את הכתבה הראשונה בסדרת "מפגשים" ב-NRG ולתמצת אותה משום ששם מופיעים כל הנושאים העיקריים. קח בחשבון שרק לנושא רוזוול בעצמו צריך הרבה הרבה יותר מ-10 דקות והרצאה בסדר גודל כזה תהיה רק על קצה קצה קצה המזלג. בהצלחה!!!

Majestic12

New member
אני ממליץ על מה שאמרה גילי ../images/Emo91.gif

וכמובן, אחרי ההרצאה הקצרה, מה פשוט יותר מלתת את הקישור לאתר המרכז...ושכולם ילכו לחפש חומר בעצמם...

pasiava

New member
לצערי 10 דק' זה כל מה שנותנים לי../images/Emo4.gif

אפשר בבקשה לינק לכתבה הראשונה, לא הזדמן לי לקרוא אותה... והתכוונתי על רוזוול לספר רק על קצה המזלג, בלי פרשנויות ודברים כאלה. הסיפור עצמו תכלס יכול להיות מסופר גם תוך 2 דקות. חשבתי לעשות שחצי מההרצאה תהיה על כל מיני סיפורים מפורסמים בנושא זה, ועוד חצי אולי על הכתבה. תודה על התגובה

Majestic12

New member
בבקשה - הנה הלינק ../images/Emo50.gif

לחץ כאן, ותגיע לכתבה הראשונה....כמו כן, ניתן בקלות למצוא את כל 10 הכתבות שפורסמו באתר NRG, ישירות מהאתר עצמו. הכתבות מסודרות לפי מועד הפרסום שלהן.

Gilliana

New member
הכתבה עצמה כבר מכילה את כל הסיפורים

בקיצור - מציעה שתקרא קודם כל...

חפY

New member
חשוב לציין שנושא העב"מים הוא מקיף

בצורה נרחבת ולא ניתן להתייחס אליו בצררה מקיפה- תוך 10 דק'. למרות זאת- אני מסכים עם גילי וחנן. בהצלחה!

למעלה