שלום אני צריך טובה...

Raph Rulz

New member
שלום אני צריך טובה...

היי!!! תהיתי אם יש פה מישהו שיכול לעשות לי גראפיטיעם הניק שלי (Raph Rulz) אני מאוד יודה לו!!! אני יודע שאתם פה מקצוענים וזה לא כ"כ קשה בשבילכם... ועוד דבר.. אחי עובד במשרד התרבות ואני דיברתי איתו על הגראפיטי לאחר שהסברתם לי מה המשמעות של זה ואמרתי לו שצריך להגביר את המודעות ולתת לאנשים שז מה שהם אוהבים מקום לעשות את זה והוא אמר לי שבדיוק משרד התרבות מחפש פרויקט כלשהו לפתח אותו בארץ ואני המלצתי עליכם והוא הכניס אותכם לרשימה (יחד עם סקווש, פיסול ובאולינג...) לפי מה שהוא אומר הסיכויים שלכם להיבחר דיי טובים ואני מאחל לכם בהצלחה אני אלחץ עליו כל הזמן לגביכם ואני מקווה שהמודעות תוגבר בקשר לגרפיטי תודה למי שיעשה לי את הגראפיטי אני צריך אותו למחשב.... רפאל

Znepsner

New member
וואוו, איזה כיף

עכשיו כשיהיה גרפיטי באיזה פינה, יהיה עוד מקום למשטרה לבוא לחפש בו אשמים. תודה רבה, אנשים כמוך פשוט שופרא דשופרא. אתה גמור? אתה לא יודע לקרוא? חצי מהעינין זה להיות לא ממוסד, כמה שרוצים קירות לצייר עליהם, רוצים לצייר דברים משל עצמינו, ולא מה שמשרד התרבות רוצה, לצייר יונים ושטויות כאלה. אני רק אפריח יונים על הדביליות שלך.

DoubleD

New member
לא הבנתי

אתה נגד לצייר יונים או נגד העובדה שמבקשים ממך לעשות משו חוקי ?

Znepsner

New member
אין לי בעיה שיבקשו

אבל אם אני מצייר גרפיטי, אני יוצר, יצירה משל עצמי, אין לי בעיה להכנס למוטיב מסוים, אבל לא דברים ספציפיים כמו שמבקשים הרבה פעמים. העיניין זה שאני לא רוצה שאנשים שעדיף שלא ידעו על הפורום הזה ידעו עליו, למה עכשיו הם יכולים לעשות קרוס רפרנסינג ממש מהיר, אין כזאת קהילה עצומה בארץ, ומהר מאד למצוא מי עשה מה ולהגיע אליו הביתה. אני לא יודע מה איתכם, אבל בתור מי שכבר הסתבך עם החברים בכחול בגלל אידיוט שחשב שזה יהיה מצחיק או מגניב או לא יודע מה לפרסם מידע קצת יותר מידי ספציפי, אני לא רוצה שזה יקרה שוב. כאילו, עכשיו אני לא חושב שיהיה חכם מידי להעלות דברים שנעשו על קירות. עיצבן אותי ממש המעפן הזה.

סֵג

New member
אתה רציני?

תכלס אף אחד לא יכול לשמור על המידע הזה. תמיד אפשר להשיג את השם שלך ואת הכתובת איכשהו גם בלי מסד הנתונים של הכחולים. בעזרת מעט כוח רצון אפשר לקבל מה שרוצים מהרשת.. אני יודע שפעם קצת הסתבכתי עם החוק כשנכנסתי למחשב של מישהו בדרכים לא יפות ועשיתי קצת בלאגן (טוב, אני מיתמם, אבל זה לא היה ממש מרושע). קיצור, זה נפתר מאוד מהר וההורים שלי לא יודעו. אז כמה החמירו איתך? ומה קרה לך? ספר קצת יותר למען יוכלו אנשים לשמור על ישבנם גם באינטרנט.

Znepsner

New member
נגיד ככה

מישהו שידע על מה שאני עושה דיבר באופן חופשי מידי, וזה הגיע לאוזניים הלא נכונות, הוא הסתבך יותר, כי גם הוא היה עוסק בזה, אבל הוא הפיל אותי. עכשיו, אני בטוח שהכוונות שלו היו טהורות, אבל בכל זאת, אתם עוסקים פה במשהו שהוא לא חוקי, אז תיזהרו, ותחשבו פעמיים לפני שאתם מדברים ועם מי שאתם מדברים איתו. לכל המעפנים שינסו לעשות לנו טובות שכרוכות בפרסום מקום שבו אפשר להשיג עלינו מידע, תודה אבל לא תודה. לא צריך טובות ממכם. המשטרה אצלינו משקיע בזה הרבה, והם גם יפילו עליך דברים שלא אתה עשית. ראיתי את זה קורה, בדרך נס אני הצלחתי להמנע מזה. שתמשו קצת בראש שלכם, זה כל מה שאני מבקש.

סֵג

New member
מאה אחוז

אתה צודק..
פעם הייתי שומר את זה בנזירות. אחרכך קישקשתי על זה יותר מדי. עכשיו אני הולך לשמור על המידע הזה באיזשהי חוכמה ממוצעת. איך שזה עכשיו, שאני מדבר על זה יותר מדי, אני גם הולך להתפס וגם להפוך ליהיר.

Znepsner

New member
אגב...

אם המדינה מחפשת מי שיצייר לה על קירות של מתנסים וכאלה. יש מספיק אמנים קונבנציונלים שגוועים ברעב במדינה הזאת שאפשר לשחרר להם כמה גרושים. יש מספיק תלמידי תיכון במגמות אמנות שמגרבצים כל היום וחופשי יכולים לעשות דברים כאלה. זה יהיה מחמיא אם ירצו שאמני גרפיטי יעשו את זה, אבל אנחנו עוד רחוקים אלף שנות אור מזה .

Double A

New member
הלו הלו

דבר יפה על תלמידי אומנות בתיכון יש לך פה אחד כזה
ממש לא מגרבצים תאמין לי... תנסה ללמוד 3 שעות ברצף תולדות האומנות ותבין על מה אני מדבר

סֵג

New member
../images/Emo3.gif מעיד נגדך

כן, היו לי שלוש שעות תולדות. מה יש לי לעשות חוץ מלגרבץ? אני אפילו חושב שזה מעלה את ספירת הזרע איכשהו. תן לי לעזור לך: בבגרות אתה צריך לדעת רק שטויות. אז תתרכז בשטויות, חזק! כשיש דברים מעניינים, תגרבץ.

Znepsner

New member
מכיר, מכיר

לא מביה"ס, אבל מכיר, תסכים איתי שבכל אופן זה בולשיט

enwhysea

New member
מה אנטי ממסד מה?

יש המון וורטרים שפשוט הממסד לא דואג להם.. גרים בשכונות שהעירייה לא דואדת להם.. הכל אפור ומכוער. אז הם דואגים לזה לבד. וש גם כותבים אנטי-ממסד.... אבל עובדה שיש קירות חוקיים ותערוכות וכנסים חוקיים ויש ים וורטרים שמגעים

Znepsner

New member
העינין הוא

שלמסקנה לעשות קירות חופשיים הם צריכים להגיע בעצמם. איפה שאני גר לא כזה אפור, אבל גם לא כזה יפה, זה מעיין ספורט בשבילי, אני נהנה מזה, לצערי זה לא חוקי, אז אני מתמודד עם ההשלחות. אבל אני לא מחפש שישמו לי רגל.

F1ReStArTeR

New member
Znepsner - מסכים עם כל מילה שלך

זה שאתה מכוון אותם לפורום מלא באנשים שעושים משהו לא חוקי לא יגרום להם להזדהות איתנו או לבוא אלינו בבקשות והצעות. וכמו ש Znepsner אמר, אם הם רוצים ציורים על מתנ"סים וכל החרא הזה, הם יקחו ציירים אומנותיים ולא אנשים שעוסקים בגראפיטי.

Znepsner

New member
תודה :)

אני שונא אנשים שמתפרצים למקום בצעקות כשהם לא יודעים מה הולך שם אפילו אני שוקל ברצינות עכשיו להתחיל להתחבר לפה דרך באונסרים, אבל זה כבר פאקינג מאוחר מידי.

סֵג

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אם יהיה להם כוח לפשפש בפרטים פו ושם כדי למצוא את הזהות שלך, הם גם יעברו שרת פרוקסי או משהו כזה. חוצמזה, אתה מוסר את השם שלך לאנשים שמדברים איתך באייסיקיו ושיט, לא? אז מה הבעיה פשוט לשאול אותך? וגם תמיד אפשר אפשר לדוג את האייפי שלך, לצלצל לספק האינטרנט שלך ולשאול אותם מי אתה.

Znepsner

New member
כבר מאוחר מידי

אבל אם אתה מתחבר דרך באונסר שיש לך שליתה עליו אתה יכול למחוק את התיעוד, ואני לא נותן את השם שלי בכזאת חופשיות, לא בעיניין הגרפיטי. לומדים מטעויות.

למעלה