שלום, אני צריך מידע על שולמית כהן אסיף ...בבקשה (קורות חיים, פרטיים אישים וכאלה) תודה
0 001234 New member 31/5/04 #1 שלום, אני צריך מידע על שולמית כהן אסיף ...בבקשה (קורות חיים, פרטיים אישים וכאלה) תודה
S sagiberg New member 31/5/04 #2 שלום../images/Emo24.gif אני מציעה שתבדוק ב google , או שתבקש חומר מהוצאת הספרים שאיתה היא נוהגת לעבוד
שלום../images/Emo24.gif אני מציעה שתבדוק ב google , או שתבקש חומר מהוצאת הספרים שאיתה היא נוהגת לעבוד
ח חוטהשני New member 1/6/04 #1 ../images/Emo35.gif בשניה מצאתי את זה בגוגל ואני בטוחה שיש עוד.. אז יאלה לעבודה..
S sigalit33 New member 31/5/04 #5 אולי תנסה ב... לקסיקון אופק לספרות ילדים. אני לא בטוחה שהיא "הספיקה" להיכלל בלקסיקון(הוא יצא באמצע שנות ה-80), אבל לדעתי יש שם משהו עליה. בהצלחה!
אולי תנסה ב... לקסיקון אופק לספרות ילדים. אני לא בטוחה שהיא "הספיקה" להיכלל בלקסיקון(הוא יצא באמצע שנות ה-80), אבל לדעתי יש שם משהו עליה. בהצלחה!
ד דרקונית מזל New member 31/5/04 #6 נסה באתר דפדף בהיותי חדשה בעסקי אינטרנט אני לא יודעת איך לצרף קישור... כתבת בטעות שולמית ולא שלומית? אולי עם התיקון יצליח לך יותר. בנוסף-יש פרק קצר עליה בספר "סודות משולחן הכתיבה" שערכה מירי ברוך.בהצלחה!
נסה באתר דפדף בהיותי חדשה בעסקי אינטרנט אני לא יודעת איך לצרף קישור... כתבת בטעות שולמית ולא שלומית? אולי עם התיקון יצליח לך יותר. בנוסף-יש פרק קצר עליה בספר "סודות משולחן הכתיבה" שערכה מירי ברוך.בהצלחה!