שלום! אני צריך מידע

MoTTiS

New member
שלום! אני צריך מידע

METTALICA... כולם אוהבים אותם ? שמעתי פעם אחת שאחד מהלהקה מת ? לא יודע.... בקיצור אני לא יודע כלום בקשר למטאליקה רק שיש להם שיר מדהים והכי מפורסם שלהם אני חושב...SMELLS LIKE TEEN SPIRIT אז מישהו יכול לכתוב בקצרה את הביוגרפיה ? והכי חשוב... האם הם הולכים להוציא דיסק בקרוב ? M

פחחחחחחח ../images/Emo13.gif

יש להם אלבום מעולה שקוראים לו נברמיינד שיוצא עוד מעט
הגמד

דיי למה להיתעלל במיסכן?../images/Emo13.gif

אז זה באמת בנוורמינד אבל זה לא של מטליקה זה של נירוונה(NIRVANA) למרות שלנירוונה יש שירים הרבה יותר טובים

לא התעללות.. הבנאדם סתם מתלהב..

וחוץ מזה נירוונה לדעתי להקה מסריחה עם 2 אקורדים וליריקה דפוקה . הגמד

אז הוא עשה טעות,

עדיין לא אישרו את החוק לרצוח על זה... כמו שנאמר Smells Like Teen Spirit הוא שירה של להקהת Nirvana (כן כן זו עם הסולן שהתאבד...). נירוונה ניגנו גראנג´ ולכן אסור לאידיוט לשפוט אותם לפי סטנדרטים של מטאל...דפוק שכמותך!! חזרה לנושא. מטאליקה- להקה שקמה בשנת 81 ובה היו חברים Dave Mustaine, Ron McGovney, Lloyd משהו, Cliff Burton, James Hetfield, Kirk Hammet ו-Lars Ulrich. כמעט שכחתי..Jason Newstead החבר שמת היה הבסיסט Cliff שנהרג ב-27.9.86 בתאונת דרכים בדרך להופעה בקופנהגן. השניים היחידים שהיו עם הלהקה לאורך כל ימיה הם James ו-Lars ללהקה 7 דיסקים (8 בקרוב) Kill´Em All Garage Days Fade To Black Master Of Puppets And Justice For All... Metallica Load ReLoad .Garage inc S&M (הופעה חיה עם הסמפוניה האורצ´סטרית.) רוב המאזינים ממלצים לשמוע את התוצר עד שנת 90´ (הכל עד Metallica לא כולל) בקרוב יצא גם דיסק שמיני אבל הוא בא במתכונת בלוז.

MoTTiS

New member
WOW

תשמעו... סליחה אני תמיד מתבלבל בין השתיים. לגבי METTALICA... אני מכיר שיר אחד שלהם (IT DOESN´T METTER) משהו כזה... וזה היה שיר טוב. בקשר לפורום הזה... רואים שמשעמם לכם, אין פה אחדות... כן כן תסתכלו בפורומים אחרים ותלמדו... אבל באורגינל: FUCK METTALICA FUCK NIRVANA ! PAPA ROACH RULES

אוקיי

לפני שכותבים משהו, כדאי לבדוק שבאמת יודעים משהו על הנושא
מה זה הדיסק הזה? fade to black? אני מאמין שהתכוונת ל רייד דה לייטנינג. וגארג´ דייז יצא כאלבום רשמי?! לא חושב

HelloweeN

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

די דווקא ניראה לי שאתה הטמבל היחידי שנפל בפח :)

אז כמו שכבר אמרתי

עדיין לא אישרו את החוק לרצוח על טעויות. הדיסק הוא בהחלט Ride The Lightning פשוט הופעתי עם Fade To Black (שיר 4 באותו דיסק) ומכאן הבלבול. אם תספור את כל האלבומים (S&M לא נחשב) תראה שרשומים שם 9 כולל את הגארג´ים, עכשיו תוריד את הגארג´ים שלו נחשבים כיוון שהם דיסקים של קאוורים (בעוד שהגארג´ השני הוא בעצם הגארג´ הראשון עם קצת שינויים) ותגיע ל-7. מספר האלבומים שציינתי שיש להם בינתיים עכשיו אני דורש ממכם להתנצל

HelloweeN

New member
הא ???????

על מה לעזעזל אתה מדבר ידידי ??? טוף חפיף אחי !

הממ...

גאראג´ דייז (לא בטוח בכלל שככה קוראים לזה, אני חושב זה GARAGE REBUILD) יצא בין מאסטר לג´סטיס... וכמובן הדיסק הוא RIDE THE LIGHTNING ולא FADE TO BLACK...

למעלה