שלום אני צריך עזרה בבחירת שיר

artjob

New member
שלום אני צריך עזרה בבחירת שיר

אני מתחתן בעוד כחודש ואני מחפש מוזיקה לכניסה לחופה משהו שעוד לא שמעו תודה

miromiro

New member
ביקשת המלצות נכון? אני לא מכיר את

טעמך האישי. אבל אני חושב שיש יופי בחיבור למקורת בחתונה. מאחר ואתה בפורום "מוזיקה אתנית" (ואני מקווה שהקשר קצת יותר ברור עכשיו) אשמח להמליץ על משהוא שגם יתאים למוצא. ואם אתה יותר ספציפי ומחפש משהוא עם כיוון מסויים אז תפרט.

artjob

New member
אין לי כיוון

אני מחפש הצעות לא משנה לסוג העדה כמובן שהשיר לא יהיה לא בערבית או רוסית שלא יהיה קשור לעדות שיהיה משהו מרשים שאף אחד עוד לא שמע בחתונה

miromiro

New member
אריק קודם כל (בלי עין הרע) מזל טוב

עכשיו תשמע. אתה מחפש משהוא שאולי לא קיים. "שאף אחד עוד לא שמע בחתונה" בשביל זה צריך מאגר מידע של כל הכנסות חתן\כלה בחתונות שנערכו בארץ ורק אז אפשר לדעת. דבר שני אתה מאד כללי , נסה לצמצם את החיפוש ל- שיר או קטע אינסטרומנטלי בסגנון חפלה עם דרבוקות וכו'או משהוא עם פאתוס חצוצרות וכו' ישראלי\לועזי מה לגבי מוזיקה חיה? יש את מתופפי המדבר באזור שלך , עם תופים ערבים ואפריקאים, שופרות וחלילים זה יכול להיות מרשים. מה לגבי דולה\זורנה? - זאת הכניסה הכי יפה ומרגשת שראיתי מכיר?

miromiro

New member
אל תקמץ בסימני שאלה. דולה-זורנה

זה צמד נגנים שאחד מנגן על דולק-שהוא תוף גדול שנישא אנכית על החזה כמו תוף מצעדים, ביד אחת מכים בו עם מקל מעוקל ונותנים קצב וביד השניה עם זרד, משלימים את המקצב. הזורנה- הוא כלי נשיפה שנראה כמו אבוב קטן נושפים בו בסירקולציה (כמו בדידג'רידו) והוא מוציא צלילים חדים וחזקים שמכניסים את כל מי שבקרבתו לאקסטזה. בארץ קיימים כמה צמדים כאלו ויצא לי להפגש בשמחות עם כמה מהם. הטובים ביותר הן האחים יונה (שאף הוציאו דיסק) בועז ורונן שגרים במושב ליד אופקים ומשאירים חותמת שנזכרת הרבה הרבה זמן בכל ארוע בו הם מופיעים. מומלץ בחום!!!! הצמד גם מרקיד את האורחים אחרי החופה ובכלל הנטיה היא לא לתת להם ללכת.

lydiamai

New member
לאחרונה הייתי בחתונה כזו.

באמת היה מיוחד מאוד מאוד. אני יכולה לברר אם תרצה, מי היה הצמד הזה. יש גם להקה של גברים שעושים זאת ורוקדים. קוראים להם להקת גוננים. הנה קישור לתמונה שלהם: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=786&msgid=26308209

שירם של אנטוניו קרלוס ז'ובין

וויניסיוש-דה-מרואיש Eu sei que vou te amar לא משנה באיזה ביצוע. הפירוש של השיר: אני יודע שאני אוהב אותך כל החיים שלי! מה יותר רומנטי מזה?

The Orange One

New member
ניסיון

יש לי רעיון, ישנו שיר קרואטי שהוא ברובו אינסטרומנטלי וחלק קטן ממנו מלל באנגלית i will love you till the end of time ושורה מסכמת בקרואטית שאם אני ארשום אותה זה יהיה כל השיר ואז אני אפר זכויות יוצרים
שם השיר Hrvatska rapsodija - רפסודיה קרואטית הלהקה Cronika או Magazin (הלהקה שינתה את השם בחלוף השנים) מקווה שזה יעזור

למעלה