שלום! אני צריך עזרה בעיצוב החדר!

Shadocan

New member
שלום! אני צריך עזרה בעיצוב החדר!

שלום לכולם! החלטתי שלקראת פסח אני רוצה לצבוע את חדרי בסגנון שונה. החדר שלי כולו בצבע כחול ים (בהיר יחסית) + קיר ענתיק... אני רוצה לצבוע אותו בגוונים של אפור, לבן קרם כזה בז' לא יודע להגדיר תצבע וגם צבע כחול... אבל אני לא יודע איפה לשלב מה... ובנוסף אני רוצה קטע עם ענתיק.... אני יצרף תמונות של החדר + שרטות של משהו שחשבתי אשמח לקבל הצעות איך לצבוע את החדר. ובבקשה אל תשלחו אותי לאתר של טמבור כי הוא נותן מראה בדיוק על קיר וחצי... תודה נתנאל.

Shadocan

New member

נכנס הרבה יותר אור אני סוגר תווילון מרוב שנכנסת שמש... משום מה זה לא יוצא ככה בתמונה

Shadocan

New member
ומכירים את זה?

איך אני יוכל לשלב צבעים כמו פה בחדר שלי + ענתיק? ושזה יתאים לצבע הכחול שיש בחדר שלי.... אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי!!! תודה! נתנאל.

עיצוב חדר

אני לא חושבת שצבעים הללו יתאימו כפי שהם לצבעי הריהוט שלך. לדעתי עליך ללכת על הצבע הבהיר פלוס גוון איזה גוון סטון ווש של ממשפחת האפורים/כחולים. אין לי כאן את מניפת הצבעים, אבל נסה לשחק באתר של טמבור ולראות מה מתאים. אגב הריהוט של חמישה נגרים?

Shadocan

New member
אמממ לא... של ברזילאי...

אני לא יודע מה מתאים אני חשבתי שפה תוכלו לייעץ לי... בהתחלה חשבתי על כחול כהה ובז' בסיגנון הזה של הפסים שעושים... אבל אחרי זה הבנתי שזה לא יוצא יפה... חשבתי את הקיר של הענתיק, העכשווי לצבוע עם צבע אחר של ענתיק, בסיגנון של הצבע בחוברת של טמבור שצרפתי. אבל כל שאר החדר אין לי מושג איך כדאי לצבוע... ואיך אני משלב את הכחול בין האפור והבז' ואני באמת לא יודע אם זה מתאים ומה לצבוע מה... תודה. נתנאל

עלעל1

New member
בסופו של דבר צריך להמר ולנסות

אני אולי הייתי צובעת את שני הקירות הכחולים בגוון הבהיר שאהבת , את הקיר עם הענתיק בגוון שיתאים לבהיר (כחול- תכלת כסוף וכו') ומשלבת פריטים בגוון האפור(אולי הוילון וכו'). יש גם פורום בYNET בנושא הזה ,תנסה גם לשאול שם בהצלחה!!

Shadocan

New member
אני ישאל שמה! תודה

יש למישהו עוד עצות??? תסתכלו על הצילום מהחוברת של טמבור שהבאתי... אהבתי את הצבעים שמה... איך אני יוכל לשלב את זה עם הכחול שיש לי בחדר? (ארון, ספריה, כיסאות) תודה! נתנאל

Shadocan

New member
למה לא מתייחסים אלי? ;_-(

בבקשה.... אני מת לעצב תחדר ואני לא יודע איך :(

0 אור 0

New member
התייחסות קטנה

לדעתי, הצבעים בחדר שלך ממש יפים וגם חיים. אני הייתי משאירה אותם כמו שהם ומחליפה את הוילון, הנברשת ואולי עוד איזה אביזר או שניים כדי להכניס מעט אוירה שונה. הצבעים בחוברת לא עוברים טוב באינטרנט - זה נראה כמו בג' חיור מת לגמרי ... אם אתה ממש לא אוהב את הכחול - אתה יכול לצבוע פס אחד רחב בבג' דומה לגוון העץ של הארון, את שאר הקירות בגוון יותר בהיר (קרם/שמנת ...), ובאחד הקירות (במקום הענתיק?) לשים משהו עם טקסטורה. החיבור של הצבעים לריהוט יהיה דרך פס העץ.

Shadocan

New member
מה זה טקסטורה?

והבז' במחשב באמת נראה מת... לא קניתם עיתון ביום שישי האחרון? היה שמה את החוברת של טמבור... תודה.

0 אור 0

New member
בעברית: מירקם - משהו לא אחיד

אין לי את החוברת אבל לעומת זה האתר באמת התחדש וכולל עכשיו את השיטה וכמה קולקציות חדשות.

Shadocan

New member
משהו דפוק שמה... הרבה צבעים יוצאים

בגוון אפור... אני חושב שגם בחרתי כמה צבעים שונים והם יצאו דומה... ואממ אולי אני יעשה את הקיר של הענתיק עם וואש בצבע בז' קרם כזה...? וחשבתי לשלב עוד 2 צבעים או 3 על כל שאר הקירות... ולמעלה לעשות פס בצבע תכלת למשל או כחול... משהו כהה יותר או בהיר יותר משאר החדר...? יש רעיונות לשאר הצבעים? אני לא מצליח לחשוב על משהו עם כחול... כל מה שעולה לי בראש זה רק אפור וירוק.... בקושי... עזרהההה תודה... נתנאל

נומוש

New member
קח את אחד הגוונים הבהירים-

נאמר כחול - ותוסיף אביזרים בצבע חזק - למשל כריות בכחול כהה (צבע ים) או וילון \ תמונה\ שטיח וכד'. ברגע שכל האביזרים הבסיסיים והקירות בחדר צבועים בצבעים נייטרליים ואחידים - תמיד תוכל לשנות ע"י שינוי האיבזור.

Shadocan

New member
תודה...

אני מחר ב"ה הולך לאיזו חנות לייעוץ... נראה מה יציעו תודה לבינתים אם למישהו יש עוד רעיונות הוא מוזמן להגיב :) שבוע טוב נתנאל

למעלה