שלום אני צריך עזרה להפעיל את העברית

שלום אני צריך עזרה להפעיל את העברית

שלום לכלום! יש לי פאלם M130 עם העברית של כלנית הכל מקורי וחוקי הפאלם לא היה בשימוש תקופה קצרה ומחוסר טעינה נמחקו לי כל הנתונים אכשיו הטענתי אותו והעברתי את כל הנתונים מהמחשב אבל העברית של כלנית מסרבת לעבוד גם כשהכנסתי את הקוד ממה שאני זוכר צריך להתקשר אליהם ולבקש קוד חדש כי זה עובד לפי תאריך אבל עד כמה שידוע לי כלנית פשטו את הרגל ובכל מקרה הם לא עונים במספר שיש לי יש למישהו רעיון?? אני ממש יעריך את זה דורון

Ariyeh1

New member
קוד העברית של כלנית

אינו מוגבל בזמן. הקוד שהכנסת אמור לעבוד בתנאי כמובן שאתה עובשד עם אותו שם משתמש שבו השתמשת קודם לכן.

השם משתמש שלי זה אותו שם משתמש

וזה עדיין לא עובד זה לא פעם ראשנה שאני עושה את זה פעם שעברה שהתקנתי את זה אני זוכר שהם נתנו לי קוד חדש (נסיתי גם אותו וגם את הקודם) וזה לא עובד אין איזה מישהו פה שיש לו מושג מה עושים אם זה? יש אולי איזה תוכנה אחרת חינמית או משהו בסגנון??

Ariyeh1

New member
אין תוכנת עברית חינמית

שם המשתמש הוא תלוי ראשיות.כלומר אותיות גדולות במקום אותיות קטנות (באנגלית) יוצרות שם משתמש חדש. תוכל לפנות להראל 03-7681500 או לטופ טכנולוגיות www.ttl.co.il ולרכוש עברית חדשה.

יש לי פטרון אבל אני צריך עזרה

יש עם מי לדבר בכלנית? שיכול להגיד לי איך כתבתי את השם משתמש?? זה ממש מציק לי העניין הזה הפאלם שלי מושבט בגלל הבעיה הזאת עם העיברית

למעלה