הויכוח הישן שלנו...
היי אורי, תשמע, במה שאמרתי אני הבעתי את דעתי,יש מוזיקה ויש מוזיקה, בדיוק כמו שאנשים נהנים לרקוד רואדה על cahchondea הם גם יכולים להנות לרקוד רואדה על descarga de la luz.. מה שאני טוען וניסיתי להסביר לך כשדיברנו זה שיש מקצבים שיותר מתאימים לרואדה וכאלה שפחות. ואין מה לעשות, השיר הזה לדעתי לא מתאים. שיר מהיר הוא לא בהכרח שיר מתאים לרואדה ויותר מזה, כשזה מגיע למקצב מהיר כמו cuero na ma הוא ממש לא מתאים (אלא אם כן אתה אוהב לארגן תחרויות ריצה ברואדות ואז זה עניינם של אלה שרוקדים ולא ענייני). חבל רק שבשירים כאלה אנשים עושים רואדות ותופסים חלקים ענקיים על הרחבה לכאלה שרוצים לרקוד משהו אחר. ובדיוק כמו שאתה אומר שאפשר לרקוד על זה, אפשר לרקוד על הכל...ראיתי כבר אנשים שרוקדים רואדה על שירים של Gran Combo... לי אישית זה לא מסתדר. אבל מה שאני ניסיתי להעביר הוא שסגנון הקזינו או רואדה התפתח יחד עם המוזיקה המתאימה לו, וההרגשה הרבה יותר טובה כשרוקדים על המוזיקה הזו, בדיוק כמו שלא תרקוד ריקודים חסידיים על RnB ככה לא נראה לי מתאים לרקוד ריקוד קובני על שירים שהמקצב שלהם לא קובני. בקשר לתיקון שלך, el pito של isidro infante הוא אותו שיר כמו aqui se goza מבחינת המלודיה והוא מבוצע לא רק ע"י שרנגה ואיסידרו ולכן לא ראיתי צורך בלפרט את כל המבצעים של השיר. מעבר לזה, גם לדעתי השירים שהוספת הים שירים מעולים. אלכס