שלום אני צריך עזרה

1986ofer

New member
שלום אני צריך עזרה

קשה לי למצוא זוגיות הבעיה שלי איך להתחיל אגב ביטחון עצמי יש לי ואני נראה מעולה

sani48

New member
אם יש לך

ביטחון עצמי,ואת באמת ניראת מעולה,אז את לא צריכה להתחיל,כמורים להתחיל איתך מיליון בחורים ביום,והבעיה שלך צריכה להיות שאת לא יודעת איך לסיים . אז תני קצת יותר פרטים שיהיה אפשר להבין באמת מה בעיה,איפה בדיוק את חיפשת עד עכשיו זוגיות? את יוצאת החוצה הרבה? הולכת לפגישות או לא? יוצאת לבלות לפעמים? חברות לא יכולות לשדך לך מישהו?

sani48

New member
אופס סליחה,משום מה חשבתי שמדובר על בחורה

עם ככה,ואתה באמת ניראה טוב ויש לך ביטחון עצמי אז מה באמת הבעיה? אם אתה רוצה אני ישלח לך קישור לאתר הכרויות שהוא לא עולה כסף,ומאוד קל להכיר שם בחורות.

מציאת זוגיות

הי, אני מבינה שאתה נראה טוב ויש לך בטחון עצמי. אם כך, מה מונע ממך להתחיל עם בחורה? באיזה דרכים אתה משתמש כדי להתחיל עם בחורה והאם הדרכים שאתה משתמש מתאימים לך? איזה דרכים קיימות נוספות אולי יתאימו לך יותר? אשמח להמשיך ולסייע. אילת לבנון

CIsaac

New member
אולי אם לא תנסה להתחיל

לא יהיה לך קושי. מה דעתך? סתם מחשבה למשחק. קח לך הזדמנות, כזו שבעבר נתקעת עם הקושי להתחיל, ותנסה לקבוע מטרה אחרת. כל מטרה שתתאים לך - מתאימה, העיקר שזו לא תהיה "להתחיל". אני מתכוון, למשל, ל"להכיר", "לפגוש", "לשתף", או כל דבר אחר שתבחר. אם אתה רוצה לחקור קצת לפני שאתה ניגש לממש - שתף אותנו כאן. ספר, באילו קשיים נראה לך שתיתקל כאשר מדובר במטרה חדשה, למשל. אשמח לקרא את שתבחר לשתף איציק

1986ofer

New member
איציק

שאני מתחיל עם בחורה תמיד זה מסתיים עם יש לי חבר

CIsaac

New member
ומה קורה כאשר אתה

מעוניין להכיר בחורה פשוט כי היא מעניינת אותך?

../images/Emo42.gifהיי עופר

באלו מקומות וסיטואציות אתה מתחיל עם בחורות ומקבל את אותה תשובה? אתה יכול לתאר בכתב את ה"תסריט"?

למעלה