שלום אני צריך עזרה!

rachelMcfadden

New member
אזהו שלא!!!!!!

אני ממש לא בת 8 (תנסה 10 שנים מעל) ומנדי זה שיר מדהים!!! עובדה-השיר הזה בביצוע של ווסטלייף זכה בתואר record of the year 2003 שזה הישג גדול מאוד ומלאאאא אומנים היו מתים לזכות בתואר הזה (וזאת אפילו הפעם השלישית שווסטלייף זוכים בזה) ומנדי גם נכנס ישר למקום 1 בבריטניה, אירלנד ועוד כלמיני מקומות בעולם, ובטח בכלל לא שמעת את הביצוע של ווסטלייף ל-to be with you ואתה ישר מתחיל ללכלך אז אל תקבע דברים לפני שאתה מכיר את כל העובדות!!

rachelMcfadden

New member
בסדר, נגיד

אין טעם להתווכח עם מישהו שמזלזל בהם ככה ולא יודע לקבל דעות של אחרים!!ותראה לי כמה אנשים זוכרים או מכירים את המיסטר ביג האלה כי לי לא נראה שמישהו זוכר אותם בכלל חוץ ממך ועוד קומץ אנשים

Miss Ireland

New member
ידפקט

רקורד אוף דה איר נקבע ע"פ המכירות בלבד ולא שום הצבעות! ואף מעריצה לא קונה יותר מסינגל אחד אם בכלל (אולי זה מה שאתה עושה) אתה בעצמך אמרת שעם עובדות לא מתווכחים אז הינה אני אומרת לך שבאירופה ווסטלייף הצליחו ומצליחים יותר מהם וזה עובדה אפילו גיא פינס אמר. חוץ מזה מה הקשר החיים שלי??? אני שומעת את המוזיקה שלהם ונהנית מימנה אני לא מעריצה אותם כבני אדם, אני מעריצה אותם כמוזיקאים. ואתה תישרף עם מוזיקת הקלאב או הרוק שלך!

rachelMcfadden

New member
WHATEVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תגידו מה שאתם רוצים זה לא מזיז לאף מעריצה את הציפורניים אפילו!!! אל תקבלו את העובדה שווסטלייף הם הלהקה הכי טובה ומצליחה בעולם ורק שתדעו, יש מלאאא אומנים יפים אז זה שטויות להגיד שאת ווסטלייף מעריצים בגלל המראה!!!!!!!!! ועובדה| שווסטלייף פי מיליון יותר מצליחים מהביטלס ואלביס אפילו לא קשור אליהם הוא שייך לקטגוריה של זמר ולא להקה (כאילו דההה) ואפילו אותו ווסטלייף מאוד קרובים לעקוףף

rachelMcfadden

New member
כזאת בדיחה לא שמעתי המווון זמןןן

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טראנס זה לא ממוסחר?? חחחחחחחחחחחחחחחח הכל נשמע בדיוק אותו הדבר אותו הקצבבב מ-ש-ע-מ-ם ובאמת שאין טעם להתווכח עם מישהו ששומע טראנסים בבית שזה סתם רעש ונשמע אותו דבר בדיוק ומי זה בכלל יש מישהו שמכיר את Alphaville - Big In ?? כי לי נראה שזה רק אתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

rachelMcfadden

New member
אז אני אגיד שוב

WHATEVER!!!!!!!!!!!!!!!! לא אכפת לי מה אתם חושביםםםםם!!! אתם יכולים להשמיץ את ווסטלייף עד מחר וזה לא יזיז לי במיל!!!!! לכו לשמוע את המוזיקה שלכם וצתעזבו אותי ואת ווסטלייף בשקט!!!!

Miss Ireland

New member
אה באמת????

אז למה חידשו ש-נ-י שירים שלהם????? תקלטו שלא משנה כמה שאתם שונאים (מקנאים.. תגדירו את זה איך שאתם רוצים) הם מאד מאד מאד מצליחים ומוכרים! יש להם מיליוני מעריצים שאוהבים את המוזיקה שלהם וקונים את התקליטים שלהם וזה ממש לא בגלל המראה כי אתם מן הסתם בטח יודעים ששומעים דיסק-לא רואים אותו! אתם צריכים להבין שלכל אדם יש טעם אחר- אני למשל לא סובלת רוק וגם לא טראנס וכאלה... אני לא מסוגלת להאזין ל"מוזיקה" הזאת אני אוהבת פופ!!!! נקודה... ואתם צריכים לכבד אותי ואת מיליארדי אוהבי הפופ ובפרט מעריצי ווסטלייף.

Miss Ireland

New member
זה לא רק בריטניה

זה כל העולם פרט לארה"ב!!! אני רוצה להגיד לך שאני אישית בכלל לא מסתכלת על המראה ואלה שכן לדעתי הם ממש מעוררי רחמים! ווסטלייף הם מאד כישרוניים ויש להם קולות מדהימים זה לא אשמתם שהם גם יפים.. לדבריך, אם הייתי מסתכלת על היופי אז הייתי מעריצה את כל להקות הבנים בעולם כי כפי שאתה אומר כולם יפים. אבל אני לא... אני אוהבת רק את ווסטלייף כי בשבילי הם משהו מיוחד! צירפתי לך תמונה של גארט'י זמר בריטי מאד מצליח שאני אוהבת את המוזיקה שלו למרות שכמו שאתה רואה הוא נראה כמו קוף.. וזו רק דוגמא אחת.

Miss Ireland

New member
באמת באמת...

אתה לא באמת מאמין בזה שמעריץ אחד יקנה יותר מסינגל אחד?? אם כן אז אתה תמים וטיפש. מלא להצביע אבל לבזבז כסף רק בשביל להעלות אותם במצעד? איפה אתה חי? אף אחד לא כזה פרייאר

Miss Ireland

New member
אז לסיכום

ווסטלייף שולטים! ווסטלייף תמיד ישלטו! ויש להם מיליוני מעריצים בכל העולם! אז זהו.. שיהייה לכם יום טוב ותזכרו - Westlife=the best band ever!!!!

rachelMcfadden

New member
כן!!!! זה שיר של ווסטלייף

והם באמת שרים את זה מדהיםםםםם! ואכן, זה חידוש להרכב מיסטר ביג. אבל ווסטלייף שרים את זה הרבה יותר טוב

Miss Ireland

New member
חחחח....

איזה קנאים אתם אימאלה! הקאבר הזה של ווסטלייף מהמם!!! והם מאד מאד מצליחים ומוכרים בכל אירופה!! הם אפילו שברו שיא של ביטלס במכירות אז ש-ק-ט!!! ווסטלייף שולטים ותמיד ישלטו!!

Miss Ireland

New member
ובאמת.. לא צריך להתווכח על עובדות

12 שירים מקום ראשון מצעד בריטי! 2 שירי שנה בבריטניה שמכרו יותר מכל שיר אחר באותן שנים! מופיעים בגינס על מס' שירים רצופים שהגיעו למקום הראשון ובדרך לשבירת השיא של הביטלס ואלביס. אז באמת כדאי שתסתום...

Miss Ireland

New member
קלאבר

תאמין או לא!- ווסטלייף כבר שברו שיא אחד של הביטלס והם קרובים לשבור גם עוד שיא של הביטלס ושל אלביס- מס' השירים הגבוה ביותר שנכנסו למקום ה-1 במצעד הבריטי. ותחשוב שווסטלייף קיימים רק 5 שנים הרבה פחות מהביטלס וכבר יש להם 12 שירים במקום הראשון (ה-13 בדרך..) לביטלס ולאלביס יש 20 ככה שהם מאד קרובים אליהם.

שאולי18

New member
שלום אני צריך עזרה!

בטח שמעתם על השיר היחסית ישן אך רומנטי MR BIG - TO BE WITH YOU (I'm the one who wants to be with you,deep inside i hope u feel it too...) היום שמעתי ברדיו גירסה חדשה ומה זה מקסימה של השיר,נשמע כמו ווסטלייף אבל אני לא בטוח...בבקשה מישהו יודע?השיר המקורי זה שלי ושל חברה שלי לכן אני משתוקק להשיג תגירסה החדשה,אנא עזרה!!! תודה:)

rachelMcfadden

New member
מה בדיוק הוא הוכיח לי???

ווסטלייף אפילו לא הוציאו את השיר הזה הוא רק נמצא בדיסק שלהם המדהים שבשבוע הראשון נכנס מקום 1 למכירות האלבומים ומכר באותו שבוע מעל 3 מליון עותקים! אז אין שום הוכחה במה ש-LOL כתב!! ולא סתם משמיעים את השיר הזה בלי שהוא יצא אפילו! אז ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש! לכו לעצבן אנשים שבאמת אכפת להם מה אנשים ממורמרים כמוכם חושבים או בקיצור, GET A LIFE ומהר!!!!!!

למעלה