שלום. אני צריכה חידוד נקודה מסויים, ברשותכם..

• פותח הנושא alf4
  • פורסם בתאריך

alf4

New member
שלום. אני צריכה חידוד נקודה מסויים, ברשותכם..

המעבר לווניפג הוא קצר יותר, מכיוון שהקהילה רוצה אותנו שם.. נכון? אז, האם ישנה מחויבות מסויימת של משך תקופת מגורים כחובה במקום, או השקעה מסויימת, או משהו..? האם ישנה אופציה להעזר בקהילה של וויניפג על מנת להגיע לקנדה, ומשם (תוך פרק זמן קצר) להמשיך למגורים במקום שיותר קוסם לנו? - אני שואלת מבחינה טכנית.. אנחנו עוד לא בשלב של החלטות.. תודה !

קנדה מדינה חופשית

אף אחד לא יחזיק אותך בכח, אבל קיימת חובת תום הלב והכוונה הטובה לנסות להיקלט במניטובה בכנות. אם מקום אחר קוסם לך, את צריכה לעשות PR פדרלי, או פרובינציאלי של המקום ההוא. הקהילה לא מתאמצת לעזור מסיבות אלטרואיסטיות עזרה, היא מחפשת חברים חדשים כדי להעשיר את חיי הקהילה.

haimrg

New member
הגירה למניטובה

היי. אפשר לקבל עוד פרטים על תוכנית ההגירה לויניפג מניטובה? האם יש להם אתר רישמי ואיפה ניתן להירשם? כמה זמן זה לוקח ועל איזה קהילה מדובר שם בכלל?

den123

New member
מידע בנוגע לפורום באתר של קנדה שלי

שלום לכולם מישהו יכול להגיד לי איך להירשם לפורום של קנדה שלי כי כל מה שאני לא מכניסה זה רושם לי שגיה יש משהו ספציפי שצריך לרשום שם ? תודה לילי

den123

New member
בנוגע לחידוד על ההגירה לויניפג

אלף היי בנוגע לשאלתך לפי מה שאני יודעת צריך לפחות שנה אחד להתגורר שם ( ולעבוד כמובן ) ורק אחרכך אתה יכול להגיש בקשה לעבור לאזור אחר אחרי הגשת הבקשה במידה והם נתנו לך אישור אתה רשאי לעבור לאן שאתה רוצה יום טוב לילי

ruth1983

New member
ממש לא!!!!

אף אחד לא מגיש שום בקשות למעבר כמו שאמר מושבניק קנדה היא מדינה חופשית עשית מאמץ ולא הצלחת למצוא עבודה? אף אחד לא יגיד לך תרעיבי את עצמך שנה ואז תעברי מצאת עבודה בפרובינצייה אחרת תיקני כרטיס טיסה ותעברי האופן עקרוני חותמים על כוונה ליחיות במניטובה לא מתחייבים לכלום הכל עניין של תום לב והגינות

den123

New member
בנוגע לחיים במניטובה

זה מה שאמרו לי בתחילת הדרך כשרק התחלנו לחשוב על המעבר לשם אבל טוב שאת אומרת לי את זה אני יעשה בדיקה חוזרת תודה

den123

New member
בנוגע לחידוד על ההגירה לויניפג

אלף היי בנוגע לשאלתך לפי מה שאני יודעת צריך לפחות שנה אחד להתגורר שם ( ולעבוד כמובן ) ורק אחרכך אתה יכול להגיש בקשה לעבור לאזור אחר אחרי הגשת הבקשה במידה והם נתנו לך אישור אתה רשאי לעבור לאן שאתה רוצה יום טוב לילי

amirshuval

New member
זה לא נכון

אתה לא צריך אישור לעבור מהפרוביציה שבחרה אותך.ברגע שאתה PR אתה יכול לעבור.אבל אם מראש ניסית להמנע מהתור במסלול הפדראלי ע"י הגשת בקשה לנומיניישן סרטיפיקט של פרובינציה ללא כוונה אמיתי להשתקע באותה פרובינציה קיימת אפשרות לבעיות עד כדי האשמה במיסרפרזנטיישן ושלילת מעמד.

למעלה