שלום ,אני צריכה יעוץ בקשר לכושר לפני הצבא

כססף

New member
שלום ,אני צריכה יעוץ בקשר לכושר לפני הצבא

אוקיי אז אני בת 17 שוקלת 43-44 והגובה שלי הוא 1.5 , אני רוצה לשרת בתפקיד שדורש נתונים קרביים אבל הוא לא קרבי ואמרו לי שיורידו לי על משקל למרות שה-BMI שלי תקין . אני אוכלת ואוכלת הרבה אבל זה לא ממש משפיע על המשקל אז איזה פעילות ספורט אני יכולה לעשות שתעלה לי את משקל השרירים ? תודה לעונים =]]

עידוקי

New member
שלום לך, השאלה שלך מאוד כללית

לא כל כך מהר פוסלים בצבא על תת משקל, האם גורם צבאי אמר לך שעלולים לעשות לך בעיה עם המשקל הזה? בכל אופן זה שאת אוכלת זה טוב אך יש כמה פרמטרים שאת צריכה לקחת בחשבון מה את אוכלת? מה ההפרשים בין ארוחה לארוחה? וכו' וכו'... חשוב שתביני כי ביצוע תרגילים להגדלת מסת השריר הם מצויינים אך בשורה התחתונה המאזן הקלורי בכל יום הוא זה שיעשה את ההבדל בעליה במשקל כלומר סך הקלוריות שאת מכניסה לגופך צריך להיות גבוה מסך הקלוריות שאת מאבדת באמצעות חיפוש קל את יכולה למצוא באינטרנט מחשבון של הוצאה קלורית- את מכניסה ערכים כמו גובה משקל וגיל כמו כן יש לך פעילויות שונות שנהוג לבצע כגון: שינה, הליכה וכו'.. המחשבון ייתן לך הערכה קרובה לכמות הקלוריות שאת שורפת ביום על פי סדר היום שלך כך תוכלי לדעת כמה קלוריות עלייך לאכול על מנת להעלות במשקל בהדרגתיות ובצורה הנכונה. ההנחיות שלי הן: חלקי את היום ככה שכל 3-4 שעות תאכלי, 3 ארוחות עיקריות ו2-3 אחרות ביניים הארוחות שלך צריכות להיות מועשרות בפחמימות כגון: דגנים- פסטה, לחם, אורז. פירות - בננות ,תפוחים וכו'... ובנוסף חלבונים ושומנים בריאים כגון: דגים, עוף, ביצים, מוצרי חלב, טחינה ביתית, שקדים וכו'... לגביי תרגילים שיכוונו למטרה יש המון ואשמח להנחות אותך אך פרטי האם יש לך אמצעים מתאמנת בחדר כושר? גומיות? משקוליות? מקווה שעזרתי

למעלה