שלום...אני צריכה יעוץ..

בננה1

New member
שלום...אני צריכה יעוץ..../images/Emo85.gif

אני רוצה לבנות בובת מכשפה גדולה בעצמי.. השאלה עם איזה חומרים כדאי לעבוד? רצוי שהבובה לא תהייה כבדה מידי, אני לא רוצה להשתמש בגבס או חימר.. הייתי מעדיפה להשתמש בבדים , ובחומרים קלים.. אשמח לרעיונות , והצעות! תודה.

האם זאת חייבת להיות בובה "קשה"?

אם לא, אפשר לתפור אותה.אם אין לך נסיון תפירה, אפשר לשרטט "גולם" פשוט ולהוסיף מעליו את כל אביזרי המכשפה, כובע, שומה וכיו"ב. ואולי בעיסת נייר על בסיס של חוט תיל?

winkey

New member
תנסי עיסת נייר

תנסי עיסת נייר, זה אמנם לוקח הרבה זמן, אבל התוצאה מקסימה, וזה גם קל וגם יציב.

av_i_va

New member
מכירה קורס קצר

אני מכירה קורס קצר, נדמה לי 4-5 פגישות בו מלמדים את כל התליך. החל מפיסול הפנים והידיים (מחומר קל בשם FANTASY)ועד הכנת הבגד. ראיתי דברים מדהימים שעשו שם. אם זה מעניין אותך, אתן לך את הכתובת. רעיון אחר כפי שהציעו לך כבר, זה לפסל ברצועות נייר צרות ובעדינות רבה. כבסיס לראש את יכולה להשתמש בכל דבר עגול, שמתאים לך לגודל ראש, אפילו בבלון שמנופח לגודל הרצוי. את שלד הגוף להכין מחוטי ברזל וללפף ברצועות בד. יכול לצאת לך מאוד יפה. בהצלחה רבה.

מלי ש מ

New member
מה לגבי גרבי ניילון?

אפשר למלא גרב ניילון באקרילן (חומר למילוי כריות) ו"לפסל" את הפנים באמצעות תפירה וצבע.או שזה יהיה הבסיס להדבקת עיסת הנייר. את הגוף, כמו שאביבה הציעה, מחוטי ברזל.

בננה1

New member
שמח לדעת עוד פרטים על הקורס..

ותודה לכולם על הרעיונות!

av_i_va

New member
הקורס מתקיים בת"א

"תחביב לכל עת", ברח´ ברזלי 28 קורסים חדשים נפתחים לעתים די רובות. יש בחנות דוגמאות של מה שמלמדים בקורס. הטלפון רשום לי רק במשרד, אבל ניתן למצוא בכל ספר או ב 144 בהצלחה רבה. בהצלחה רבה והשתתפות נעימה

למעלה