שלום אני צריכה עזרה - בבקשה אל

שלום אני צריכה עזרה - בבקשה אל

תתייחסו לשם... הוא לא שלי. בכל מקרה אני רוצה לסרוג חולצה/ סוודר לילד בן שלוש, הוא קצת דובוני והייתי רוצה שזה גם יהיה לו לכמה שנים אז לא אכפת לי שיהיה גדול. העניין הוא שמצאתי באיזשהו אתר משהו ממש חמוד אבל אין הסבר. הכנסתי פה את התמונה ואני אשמח אם מישהי תוכל לכתוב לי בקצרה איך מה מי ומו... המון תודה!!!

בבקשה

אם את רוצה כמו בתמונה: גב: מעלים 60 עיניים או 64 תלוי כמה הוא שמנמן. לבתי סרגתי אפילו עם 66. סורגים עד גובה 30 ס"מ מחלקים סריגה לשתיים מפחיתים לפתח צוואר: 4, 4, 3 ו-2 וסוגרים כתף. עושים אותו דבר עם הכתף השניה. קדימה: סורגים כמו הגב עד גובה 26 ואז מפחיתים לצוואר. 3, 3, 2, 2 ו-1. סוגרים כתף ומחברים כתפיים. מעלים במסרגה עגולה 73 עיניים בצוואר אם את רוצה קצת יותר רחב אפשר גם עד 80 וסורגים כ-12 ס"מ כדי שיתגלגל שורה ימין, שורה שמאל. שרוולים: מעלים 32 עיניים סורגים 3 ס"מ. מתחילים להוסיף בהדרגה בצדדים כל שורה 4 עין. ככה עד גובה 32 ס"מ וסוגרים ומחברים. בהצלחה !

וואו המון תודה!! ../images/Emo24.gif רק שאלה...

איזה כיף שענית!! תודה! רק לא הבנתי את הקטע של ההפחתה לפתח הצוואר אם תוכלי להסביר יותר בפירוט. ושוב המון תודה!

בבקשה הסבר להורדת צוואר

יש לך נאמר 10 עיניים ואת מחלקת סריגה לשתיים כלומר על כל מסרגה יש לך 5 עיניים. את מתחילה לסגור לוקחת 2 עיניים ביחד ומכניסה בתוכן את החוט נוצרת לך עין אחת = סגרת עין. עושה זאת שוב 4 פעמים נוספות וסגרת את כל ה-5. ככה נעשית הפחתה. כאשר אני כותבת לסגור 4 עיניים משמע לצמצם את השורה ב-4 עיינים ותמיד עושים זאת באמצע. עכשיו יותר ברור?

למעלה