שלום, אני צריכה עזרה בקשר לנגן MP4 חדש שקניתי

Miss Small Talk

New member
שלום, אני צריכה עזרה בקשר לנגן MP4 חדש שקניתי

קניתי בשבת באופיס דיפו נגן MP4 של חברת iK ושל טופ טכנולוגיות. זה לא הנגן הראשון שלי, וכבר יש לי נסיון טוב עם נגנים של iK שהם לא יקרים יותר מדי ושהם טובים בשבילי. עכשיו, הבעיה שלי היא כזאת: חיברתי את הMP4 למחשב, דבר אשר גורם להטענת המכשיר וגם משמש להעברת הקבצים מהמחשב אל הנגן. כבר התחלתי להעביר שירים, והכל היה טוב ויפה עד שבטעות החיבור של הUSB מהנגן למחשב זז מעט בחלק של המחשב. חיברתי את הנגן חזרה, אבל נמחקו כל הקבצים, כולל תוכנות המקור של הנגן. עכשיו, אני לא יכולה להעביר שום דבר לנגן החדש. מה עלי לעשות? אשמח לקבל תשובה. תודה לכל העוזרים, והמשך יום טוב!

יאיר B

New member
אם נמחקה הקושחה של הנגן, צריך להעלות אותה

מחדש (אם אפשר). יש שני אפשרויות: 1. בדוק באתר טופ אם יש קושחה שמתאימה לנגן שלך, אם יש (וצריך להיות זהיר לגבי התאימות שלה לנגן שלך) תוכל להתקין אותה (צריכות להיות שם הוראות). 2. אפשרות אחרת היא לבדוק בדיסק שהגיע עם הנגן. לפעמים יש שם גרסא של הקושחה שהייתה עליו. לנסות להתקין אותה. אם לא עוזר, להחזיר לאופיס דיפו שישלחו לטופ ושהם ישברו את הראש (למה יש אחריות?) זה קצת מתמיהה בגלל שהקושחה לא צריכה להיפגע מניתוק במהלך ההעברה (השירים שהועברו, הגיוני שיפגעו). בגלל שמדובר בנגן מדבקה (שנקרא IKO דרך אגב וסביר להניח שמיוצר ע"י ארגוטק בטיוואן), אין לו אתר שדכו ניתן להוריד עדכונים בצורה מסודרת.

למעלה