שלום. אני צריכה עזרה קטנה.

מושתלת1

New member
שלום. אני צריכה עזרה קטנה.

אני צריכה מידע מהימן בקשר למצב האנטישמיות בשבדיה, בבריטניה ובאיראן. מה אני מבקשת לדעת? מה אחוז האנטישמים בכל מדינה (בהתבסס על סקרים, כמובן) בהקשר להשקפות סטריאוטיפיות גזעניות כלפי יהודים וישראל. בנוסף, כמות מקרי התקיפה על רקע אנטישמי שדווחו בכל אחת מהמדינות בשנה האחרונה, ואחוז התמיכה בפלשתינים בקרב המדינות האלה. זה חשוב לי מאוד. מי שיוכל לאתר מידע, אני מבקשת לא להפנות אותי לקישור או לאתר, אלא לעשות מאמץ ולכתוב את הפרטים. (אני כרגע מתכתבת מסלולרי כך שאין לי גישה לאינטרנט רגיל) שוב - זה קריטי וחשוב ממש! תודה!

iwit

New member
התקפות אנטישמיות בשבדיה ובבריטניה שנת 2007

זה הדבר הכי מעודכן שמצאתי. בשבדיה היתה ב-2007 תקרית אחת. בבריטניה 141 תקריות, והיא ממוקמת במקום הראשון ה"מכובד" לפני קנדה (88 תקריות) וגרמניה (67). אני חושבת שהסטטסיטיקה הזאת בוחנת רק מדינות נוצריות, אין נתונים לגבי איראן. למרות שביקשת בלי קישורים, כאן - www.tau.ac.il/Anti-Semitism נמצא המידע שהבאתי, יש שם עוד המון מידע, בין השאר דו"ח מעודכן ומפורט על האנטישמיות בבריטניה, ודו"ח ישן יותר(מ-2006) על איראן. בהצלחה

מושתלת1

New member
תודה.

אין לי מה לעשות עם הקישור מכיוון שאני מתכתבת מסלולרי ובזמן הקרוב לא תיהיה לי גישה למחשב. במסגרת הסברה שאני עושה מטעם עצמי (שכותרתה: המראה של האנטי ציונות היא האנטישמיות) אני זקוקה למידע מהימן ואם אפשר - אירועים על רקע אנטישמי שישראלים ויהודים חוו על בשרם או שמעו עליהם מפי קרובים עם דגש מיוחד על שלושת המדינות שציינתי. מי שיוכל להוסיף ולעזור - אשמח מאוד. ושוב, תודה לך!

למעלה