שלום אני צריכה עזרה

שילי16

New member
שלום אני צריכה עזרה

קוראים לי שי-לי אני בת 16 וכל שבוע הבא אני שומרת על ילדה בת 7 היא מאוד אוהבת לבשבל וחשבתי לעשות איתה יום אחד של בישולים השאלה מה אפשר לעשות עם ילדה בת 7 עם קופה מצומצמת תודה לכל מי שיעזור

שלום../images/Emo24.gifוברוכה הבאה, רעיונות

אפשר: כדורי שוקולד עוגות בסקוויטים שתי האופציות הן ללא בישול בכלל. אפשר להכין מאכלים קלים כמו ספגטי פתיתים אורז וסלט רק תני כיוון ואדריך אותך שלב אחרי שלב פנינה

שילי16

New member
תודה רבה+כיון

חשבתי יותר לכיון העוגות עוגיות למינהם וכל יום אני צריכה להכין לה ארוחת בוקר+צהריים אז גם בזה היא יכולה להיות שותפה

satr

New member
קצת רעיונות

אם אין בעיה להפעיל תנור עוגיות מעוצבות מאפינס מאכלים - סלט ירקות פיינקיקס מקרונים טוסטים פיצה בכל אילו היא יכולה לעזור לך מקווה שעזרתי

MAGIG

New member
לארוחת הבוקר - דבר ראשון סלט כמובן, גם בריא

וגם משימתי. חיתוך לקוביות הוא לא קל לרוב הילדים ולכן חיתוך מסוג זה יכול להוות משימה. אחר כך - חביתה, כל יום סוג שונה (בצל, גבינה צהובה, פטריות או מה שהיא אוהבת). אפשר גם ביצה קשה מקושטת. נועצים בביצה זיתים, גמבה, גזר או כל רעיון שיעלה על הדעת, כדי ליצור פרצוף. על פרוסת לחם אפשר למרוח גבינה לבנה ולשים ירקות בצורות שונות וליצור פרצוף. לגבי ארוחת צהריים - פיצה על חצי פיתה עם קטשופ וגבינה צהובה בקישוטים שונים, או פיצה עם בצק שמרים (גם זול וגם טעים). אפשר מלווח-פיצה. על עלי מלווח קנויים למרוח קטשופ או רסק עגבניות וכו' ולאפות כמו פיצה בתנור חם. אורז הוא זול מאוד, אפשר להוסיף לו תירס וגמבה ויש אורז גם צבעוני וגם טעים. אפשר להכין מוקפץ מירקות חתוכים כמו גזר, כרוב, פטריות ועם אטריות מבושלות ומעט רוטב סויה, זו ממש ארוחה. מגי

eingedi

New member
הנה כמה רעיונות ללעבודה עם ילדים ../images/Emo140.gif

הכנת פנקייק,כל כך פשוט , הכנת קישים קטנים מבצק פריך הכנת לביבות תפו"א עם גזר הכנה של קציפה פשוטה של מנת עם סוכר ופרי העונה הכנה של לזניה קטנה ולא מסובכת הכנה של לחמניות עם בצק בסיסי הכנה של פיתות כמו על סא'ג מבצק קמח מים בקיצור זאת רק ההתחלה, במשך היום אכניס מתכונים לעבודה עם ילדים הראשון עכשיו מקציפים טוב 2 ביצים מוסיפים חצי כוס חלב קר ומערבבים, מתחילים להוסיף בהדרגה מעט קמח בכל פעם עד שמקבלים תערובת מעט סמיכה,אבל לא יותר מיד, מוסיפים 2 כפות שמן + כף סוכר ומערבבים היטב. מטגנים על מחבת משוח בחמאה או מרגרינה או ממש מעט שמן מגישים עם ריבה או רוטב שוקולד או מייפל או בכלל מערבבים פירות טריים מגוררים שמים מעל מעט מייפל מעט לימון סחוט, כל ילד יודע לעשות בגיל 7 את כל מה שכתבתי, ומה שבטוח לאכול בביס עם חיוך ענק בהצלחה קובי

שילי16

New member
ואווווו תודה רבה

עזרתם לי בטרוף אני עושה את זה ביום שלישי את כל האפיות ומחר אני יעשה איתה אורז לצהריים ופנקייקס בבוקר אני יעדכן אותכם איך הלך

sher019

New member
ילדים אוהבים להכין בצק ועוגיות,,,

תוציאי מהחיפוש , תקלידי למעלה משמאל: בצק שקם , ותקבלי מתכון להכנתו, הבצק מאוד נוח להכנת עוגיות.

למעלה